Infoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä ke 19.4. Rauhanasemalla ja zoomissa

Mikä KVT? Missä, miten ja milloin kansainvälistä vapaaehtoistyötä voi tehdä? Tervetuloa KVT:n infoiltaan kuulemaan lisää!

KVT järjestää 19.4. klo 18 hybriditapahtumana infoillan, jossa pääset tutustumaan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan. Vapaaehtoistyötä tehdään niin Suomessa kuin ulkomaillakin: Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Illan aikana kerromme erilaisista mahdollisuuksista osallistua vapaaehtoistyöhön esimerkiksi leirillä, pitkäaikaisvapaaehtoisena, tai leirinvetäjänä Suomessa. Lisäksi kuulet aikaisemmin vapaaehtoisena olleiden kokemuksia. Esittelyn jälkeen voit myös kysellä lisää sinua kiinnostavista mahdollisuuksista.

Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Rauhanasemalla Helsingin Pasilassa (os. Veturitori 3) tai etäyhteydellä Zoomin kautta. Rauhanasemalla tilaisuus järjestetään salissa, jonne on mahdollista avata esteetön sisäänkäynti (ilmoitathan jos tarvitset esteettömän sisäänkäynnin). Lisätietoja Rauhanaseman salin esteettömyydestä löydät Rauhanliiton sivuilta.

Jos osallistut tapahtumaan Zoomissa, pyytäisimme täyttämään etukäteen tämän ilmoittautumislomakkeen. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin, josta löydät linkin Zoom-tapahtumaan.

Suosittelemme myös ilmoittamaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen , jos olet tulossa paikan päälle; näin osaamme varautua oikealla määrällä kahvitarjoiluja!