Tukituotteet

Korvakorut

#wearyourvalues Havahduimme siihen, että rauhanaiheisia korvakoruja ei oikein löytynyt markkinoilta. Ja jos olet kuten me, ja haluaisit viestittää arvojasi myös pukeutumisella ja samalla tukea meidän toimintaa, siihen on nyt mahdollisuus! Olemme luoneet kahdet erilaiset rauhanteemaiset korvakorut.

Korut ovat Vantaalla laserleikattua PEFC-sertifioitua kotimaista koivuvaneria, joka on lakattu kasvipohjaisella myrkyttömällä öljyvahalla, jotta se kestäisi paremmin kosteutta. Metalliosat ovat nikkelitestattua ruostumatonta terästä (kirurginteräs), kullanväriset on samaa materiaalia kullattuna. Korut saat halutessasi myös ilman öljyvahaa, mikäli haluaisit itse niitä tuunata. Lakatuissa koruissa näkyy puunsyyt paremmin kuin käsittelemättömässä.

Maailmanrauha-korvakoru on 4 cm halkaisijaltaan, rauhanmerkki 3 cm. Korut maksavat 20€/pari.

Tilausohjeet

  1. Maksa korvakorusi KVT:n tilille: FI98 8000 1200 0695 17 ja lähetä kopio tai kuva maksukuitista meille osoitteeseen . Kerro viestissäsi, kummat korut haluat (maailmanrauha vai rauhanmerkki), haluatko hopean vai kullanväriset metalliosat ja haluatko vaneriosat lakattuina vai käsittelemättöminä. Kerro myös mihin osoitteeseen korvakorut toimitetaan. Korut lähetetään kirjeenä, postituskulut Suomeen kuuluvat hintaan.
  2. Korvakorusi lähtevät matkaan 5 arkipäivän kuluessa.

Magneetit

Pieni muisto mukanaolosta, keskustelunavaus jääkaapin ovessa tai tukena KVT:n varainhankinnassa? Yhden tai useamman magneetin ostamalla voit tukea KVT:n toimintaa ja olla osa ruohonjuuritason rauhantyötä!

Magneetteja on neljä erilaista, valitse suosikkisi ja tilaa itselle, toimistoon tai lahjaksi. Materiaalina on kotimainen koivuvaneri ja magneetit on painettu Suomessa. Magneetin halkaisija on 6cm.

Yhden magneetin hinta on 6€, sisältäen postituskulut Suomeen. Jos tilaat useamman, hinta on 10€ / 2kpl, 14€ / 3kpl ja 18€ / 4kpl postituskulujen kanssa.

KVT:n magneetit. 1: Neliö tekstillä “Is peace just a five letter word?”. 2: Neliö, jossa maailmankartta ja KVT:n nimi&logo. 3: Pyöreä maapallo rauhanmerkillä ja KVT:n logolla. 4: Pyöreä kottikärrykuvalla ja KVT:n nimi tekstinä ympärillä.

Tilausohjeet

  1. Maksa magneettisi KVT:n tilille: FI98 8000 1200 0695 17 ja lähetä kopio tai kuva maksukuitista meille osoitteeseen . Kerro viestissäsi, minkä magneetin haluat (numerot löydät kuvasta) ja myös mihin osoitteeseen magneetti toimitetaan. Magneetit lähetetään kirjeenä, postituskulut Suomeen kuuluvat hintaan.
  2. Magneettisi lähtee matkaan 5 arkipäivän kuluessa.