Kesällä Espanjaan? Green Diversity etsii nuoria osallistumaan

Oletko 18 – 30 vuotias nuori, joka haluaa osallistua ilmastonmuutoksen vastaisiin toimiin? Etsimme nyt aktiivisia ja motivoituneita osallistujia kansainväliseen hankkeeseen, jossa pääset luomaan ilmastonmuutoksen ja ilmasto-oikeudenmukaisuuden teemojen ympärille tarinoita ja keskustelua sekä vaihtamaan ajatuksia muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Hankkeen ensimmäinen kansainvälinen tapaaminen on Espanjassa 18. – 23.7. Matkan tarkoituksena on tutustua aiheeseen sekä opetella oman tarinan kertomista sekä tapoja saada äänensä kuuluviin. Maailma tarvitsee nuorten ääniä!

Matkakulut, majoitus, ruoka sekä kaikki matkaan sisältyvä opetus ovat ilmaisia osallistujille. Majoitus- ja opetustilat ovat esteettömiä. Hae mukaan heti tällä lomakkeella.

Green Diversity?! – Inspiring Youth for Climate action and Justice on Euroopan komission Erasmus + -ohjelman rahoittama hanke. Tätä kaksivuotista strategista kumppanuutta ja hanketta koordinoivat KVT:n kanssa yhteistyössä järjestöt Itävallasta, Saksasta, Italiasta ja Espanjasta. Projektin tavoitteena on osallistaa nuoria ilmastokeskusteluun, sekä luoda järjestöille ja nuorisoalan ammattilaisille työkaluja tukemaan nuorten tarinankerronnan taitoja.