Haku leirinvetäjille on auki: valmennukset toukokuussa ja kesäkuussa

Haluatko saada työkokemusta ja kartuttaa kansainvälistä osaamistasi? Kiinnostaako toiminta rauhan ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta? Tule vapaaehtoiseksi leirinvetäjiksi kesällä 2023.

Leirinvetäjälle tärkeintä on avoin, reipas ja ennakkoluuloton asenne. Myös englannin kielen taito on tarpeen. Aiempi kokemus vapaaehtoistyöleiriltä tai ryhmien vetämisestä on eduksi, mutta saat myös kattavan koulutuksen meiltä. Leirin vetämisestä ei makseta palkkaa, mutta matkat leiripaikkaan korvataan, sekä leirin aikana majoitus ja ruoka tarjotaan kaikille osallistujille. Lisäksi leirinvetäjät saavat työtodistuksen. Opiskelijana sinulla saattaa olla myös mahdollisuus kerryttää opintopisteitä.

Koulutamme kaikki leirinvetäjät. Leiristä riippuen voit osallistua joko ensimmäiseen koulutukseen 12. – 13.5. tai toiseen koulutukseen 17. – 18.6. Kaikille osallistujille maksetaan matkakorvaukset valmennukseen. Lue täältä lisää leirinvetäjänä toimimisesta, valmennuksesta ja hakemisesta. Voit myös tutustua vapaaehtoisten kertomuksiin niin Suomen leireiltä kuin muistakin kansainvälisistä projekteista.

Voit katsoa kuvaukset tulevista leireistä täältä. Julkaisemme kaikki kesän leirit lähiviikkoina, mutta voit jo nyt tiedustella meiltä lisää tulevista leireistä.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä toimistoomme: