Leirinvetäjäksi vieläkin kansainvälisemmin?

Kiinnostaako leirinvetäjyys KVT:llä? Haku leirinvetäjille on nyt auki! Leirinvetäjänä saat työkokemusta ryhmänohjaajana, toimit rauhan ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta sekä näet Suomea! Tänä vuonna KVT:llä on mahdollisuus leirinvetäjyyteen vieläkin kansainvälisemmässä meiningissä!

KVT on mukana hankkeessa, jossa kehitetään leirinvetäjyyttä, vapaaehtoisten valmentamista ja mukana olevien järjestöjen materiaaleja ja käytänteitä kolmesta eri teemasta: climate justice, decolonization ja gender. Erityisenä painotuksena on vielä tarkastella materiaaleja ja toimintatapojamme ja arvioida niiden soveltuvuutta afrikkalaisessa kontekstissa.

Hankkeessa on mukana sisarjärjestöjämme Euroopasta ja Afrikasta ja sen puitteissa järjestetään leirinvetäjävalmennus 19.-26.6. Roomassa, erityisenä teema on ilmasto. KVT:llä on valmennukseen kolme paikkaa ja osallistujien matkakulut ja majoitus korvataan hankkeelta.

Mikäli sinua kiinnostaa leirinvetäjyys KVT:llä sekä Rooman valmennus ja lisäksi olisit valmis vetämään leirin Suomessa, ota yhteyttä Lauraan () ja Anniin ()! Etenkin jos olet jo toiminut meillä leirinvetäjänä aiemmin, tästä voisit saada vielä uutta näkökulmaa! Aiempi kokemus KVT:ssä toimimisesta on siis eduksi, mutta ei millään tavalla välttämätöntä.

Eikä tässä vielä kaikki! Saman hankkeen puitteissa KVT:lle on tulossa elokuussa leirinvetäjä Zimbabwesta. Etenkin jos olet ollut aiemmin jo KVT:llä leirinvetäjänä ja nyt olisit kiinnostunut kokemuksesta uudestaan zimbabwelaisen leirinvetäjäparin kanssa, ota meihin yhteyttä yllä oleviin osoitteisiin.