Leirinjärjestäjien infoilta ti 26.1. klo 18

Tiedätkö työn joka kaipaa tekijöitä?
Maalausta kaipaava kylätalo, siistimistä tarvitseva ulkoilualue, jokavuotinen paikallistapahtuma ilman riittäviä apukäsiä tai vaihtelua ohjelmassa… Vai ehkä sittenkin verkkokampanjan työstäjiä tai tausta-aineiston kerääjiä?

Miten olisi kansainvälinen vapaaehtoistyöleiri? Leiri on hyvä tapa saada hoidettua tehtävä, jolle ei tunnu löytyvän aikaa tai tekijöitä. Leirin avulla saatte myös näkyvyyttä yhdistyksenne toiminnalle ja kotipaikallenne, levitettyä osaamistanne sekä innostettua uusia ihmisiä leirin teeman pariin. Parhaimmillaan leirit elävöittävät paikallisyhteisöjä ja luovat monikulttuurisia kohtaamisia pienille paikkakunnille.

Tule mukaan leirinjärjestämisestä kiinnostuneille tarkoitettuun infotilaisuuteen Zoomissa: käydään yhdessä läpi leirinjärjestämisen vaatimuksia ja mahdollisuuksia ja esitellään muutamia erilaisia leirejä. Voit myös esittää kysymyksiä jos olet juuri pohtimassa leirin järjestämistä.

Muistathan ilmoittautua Zoomiin etukäteen, saat paluupostissa automaattisesti varsinaisen osallistumislinkin: https://bit.ly/3oJXnma
Tapahtuma alkaa klo 18 ja kestää noin klo 19:30 asti. Infotilaisuuteen osallistuminen ei sido sinua järjestämään leiriä, voit tulla mukaan myös tutustumaan aiheeseen.