Haetaan vapaaehtoista EU-rahoitteiseen MOVE-hankkeeseen!

Mobility of Volutneering? Eco-friendly! -hankeeseen etsitään yhtä vapaaehtoista mukaan edustamaan KVT:ta ja tuomaan hankkeen oppeja myös KVT:n toimintaan. Hanke keskittyy kansainväliseen vapaaehtoistyöhön läheisesti liittyvään matkustamiseen ja sen vaikutuksiin ja vaihtoehtoihin.

Hankkeen ensimmäinen vaihe on tapaaminen Saksassa 12.-19.9. Tämän jälkeen hankkeen puitteissa työstetään sekä yhteisesti että oman järjestön tasolla liikkumiseen liittyviä ohjeita, työpajoja tai muita toimintoja. Hankkeen viimeinen vaihe on helmi-maaliskuussa 2022 tapahtuva yhteeveto ja hankkeen puitteissa kehitettyjen materiaalien viimeistely.

KVT:n kautta hankkeeseen valittavalta vapaaehtoiselta toivotaan jonkin verran aiempaa kokemusta KVT:sta ja toiminnastamme SCI:n verkostossa sekä valmiutta tuoda hankkeen oppeja myös KVT:n toimintaan. Etusijalla ovat sellaiset vapaaehtoiset, jotka pystyvät olemaan mukana koko hankkeen ajan.

Haun deadline on 1.8. Ota yhteyttä jos kaipaat lisätietoja hankkeesta tai osallistujahausta! Tarkempia tietoja ja hakulinkit löydät hakukuulutuksesta.