Haetaan uusia jäseniä KVT:n johtokuntaan!

Haluatko päästä vaikuttamaan KVT:n tulevaan toimintaan ja saada kokemusta järjestön hallinnosta? Onko sinulla jo ainakin vähän kokemusta vapaaehtois- ja järjestötoiminnasta KVT:ssa tai muualla? Hae mukaan KVT:n johtokuntaan!

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry on toiminut rauhan ja yhteisymmärryksen lisäämiseksi ihmisten välille jo yli 70 vuoden ajan. KVT järjestämillä vapaaehtoisleirillä eri taustoista tulevat vapaaehtoiset työskentelevät yhteisen tavoitteen eteen, mikä auttaa käsittelemään ennakkoluuloja ja kaatamaan raja-aitoja. KVT:n toiminta on ruohonjuuritason rauhantyötä, joka nojaa yhdessä tekemiseen ja yhdenvertaisuuteen.

KVT:n toimintaa suunnittelee ja toteuttaa 10-12 vapaaehtoisesta koostuva, KVT:n jäsenten valitsema johtokunta eli johtis. Johtiksessa pääset tutustumaan syvemmin KVT:n toimintaan ja rauhantyöhön sekä kotimaassa että kansainvälisesti, saat kokemusta toiminnasta järjestön hallituksessa ja pääset tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä mahtavassa porukassa. Johtislaisena kehität taitojasi perinteisen hallitustyöskentelyn lisäksi osallistumalla tapahtumiin, koulutuksiin ja seminaareihin.

Johtikseen olet tervetullut kaikenmittaisella järjestökokemuksella; tehtävää löytyy sekä aloittelijoille että konkareille. Johtislaiset jakavat tehtäviä keskenään kiinnostuksenkohteidensa mukaan, eikä kaikkea tarvitse osata valmiiksi. Tärkeintä on innostus KVT:ssa vaikutamiseen, aktiiviseen johtistyöskentelyyn sekä KVT:n arvomaailman jakaminen.

Jos kiinnostuit tai haluat kysyä lisää, lähetä lyhyt esittely itsestäsi varapuheenjohtaja Hanna Raskille () 14.11. mennessä. Kerro esittelyssä ainakin kuka olet, miten hyvin tunnet KVT:n ja miksi johtokunnan jäsenyys kiinnostaa sinua. Johtokunnan vuoden 2023 uudet jäsenet valitaan KVT:n syyskokouksessa 22.11.2022.