Saavutettavuusseloste

KVT:n verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, joka pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

KVT:n verkkosivut on julkaistu 16.6.2020. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 16.6.2020. KVT:n työntekijät ja johtokunta ovat arvioineet verkkosivujen saavutettavuuden.

Sivuston saavutettavuus

Sivusto täyttää suurimmilta osin lain vaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

Puutteita saavutettavuudessa:

  • Joidenkin valokuvien päällä on tekstiä, mikä voi olla vaikeasti luettavaa.
  • Selkokielistä sisältöä ei ole.

KVT:n työntekijöille ja vapaaehtoisille on laadittu ohjeet saavutettavan sisällön laatimiseen ja koulutettu saavutettavien tiedostojen luomisessa. Sivuston saavutettavuuden tilaa seurataan jatkuvasti.

Palaute ja yhteydenotto

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Voit antaa palautetta havaitsemistasi puutteista saavutettavuusvaatimuksiin verrattuna. Kerro asiasta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit myös pyytää itsellesi sopivassa saavutettavassa muodossa sisältöjä, jotka eivät ole saavutettavuusvaatimusten mukaisia. Vastaamme palautteisiin 14 vuorokauden kuluessa. 

Selvityspyynnön saavutettavuuspuutteesta voi tehdä olemalla yhteydessä KVT:n toiminnanjohtaja Eveliina Viitaniemeen sähköpostitse .

Voit lukea lisää tietoa saavutettavuuteen liittyvistä oikeuksistasi Aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000