Magneetit

Pieni muisto mukanaolosta, keskustelunavaus jääkaapin ovessa tai tukena KVT:n varainhankinnassa? Yhden tai useamman magneetin ostamalla voit tukea KVT:n toimintaa ja olla osa ruohonjuuritason rauhantyötä!

Magneetteja on neljä erilaista, valitse suosikkisi ja tilaa itselle, toimistoon tai lahjaksi. Materiaalina on kotimainen koivuvaneri ja magneetit on painettu Suomessa. Magneetin halkaisija on 6cm.

Yhden magneetin hinta on 10€, sisältäen postituskulut Suomeen. Jos tilaat useamman, hinta on 18€ / 2kpl, 25€ / 3kpl ja 32€ / 4kpl postituskulujen kanssa.

KVT:n magneetit. 1: Neliö tekstillä “Is peace just a five letter word?”. 2: Neliö, jossa maailmankartta ja KVT:n nimi&logo. 3: Pyöreä maapallo rauhanmerkillä ja KVT:n logolla. 4: Pyöreä kottikärrykuvalla ja KVT:n nimi tekstinä ympärillä.

Tilausohjeet

  1. Maksa magneettisi KVT:n tilille: FI98 8000 1200 0695 17 ja lähetä kopio tai kuva maksukuitista meille osoitteeseen . Kerro viestissäsi, minkä magneetin haluat (numerot löydät kuvasta) ja myös mihin osoitteeseen magneetti toimitetaan. Magneetit lähetetään kirjeenä, postituskulut Suomeen kuuluvat hintaan.
  2. Magneettisi lähtee matkaan 5 arkipäivän kuluessa.