Vuodeksi Roomaan: La Città dell’Utopia hakee vapaaehtoista

Lähde vuodeksi Italiaan vapaaehtoistyöhön organisoimaan ihmisiä, toimintaa ja tapahtumia monipuoliseen yhteisöön! Pääset kehittämään myös omaa projektiasi sekä harjoittamaan kielitaitoasi tehokkaasti. Hae ke 10.7. mennessä!

Italiassa, Roomassa, on tarjolla vuoden kestävä ESC-vapaaehtoispaikka 1.9.2019-31.8.2020 SCI Italian kautta. Tehtävää hoidetaan Roomassa sijaitsevassa La Città dell’Utopia -yhteisössä, joka tarjoaa alustan mm. kansainväliselle leiritoiminnalle, vapaaehtoisvaihdolle, tiedotuskampanjoille, konferensseille, festareille, näyttelyille ja monenlaiselle kurssitoiminnalle. Toiminnassa keskeistä on myös kestävä elämäntapa ja aktiivinen kansalaisuus, joiden pohjalta järjestetään myös kursseja.

Tämän hankkeen taustalla on tavoite lisätä nuorison osallisuutta kansainvälisessä vapaaehtoistyössä osana aktiivista kansalaisuutta, kulttuurienvälistä oppimista sekä yksilön sosiaalista kasvua. Lisäksi hankkeen kautta halutaan lisätä tietoisuutta Italiassa tehdyistä hankkeista ja aloitteista, joiden tavoitteena on kasvattaa solidaarisuutta ja kulttuurienvälistä yhteisymmärrystä. Vapaaehtoisen toivotaan myös osallistuvan aktiivisesti jonkin (oman) hankkeen kehittämiseen ja toteuttamiseen, joka tukee La Città dell’Utopia -yhteisön työtä.

Vapaaehtoisen odotetaan osallistuvan sekä paikallisten että kansainvälisten vapaaehtoisten tehtävien koordinointiin, tapahtumajärjestelyihin, kansainvälisten vaihtojen, leirien ja seminaarien järjestelyihin, avustavan viestinnässä sekä auttavan yhteisössä vapaaehtoisena toimivien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden mukaanpääsyä yhteisöön.

La Città dell'Utopia

Kuva: www.facebook.com/lacitta.dellutopia.7

Tehtävään valittavalta vapaaehtoiselta toivotaan englannin ja italian taitoa, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, kykyä toimia useiden kohderyhmien kanssa, innokas oppimaan ja jakamaan tietoa, IT-taitoja (MS Office, sähköposti, internet), vastuuntuntoa ja organisointikykyä sekä joustavuutta työtuntien suhteen.

Vapaaehtoisen tulee olla myös alle 31-vuotias ja KVT:n jäsen.

Vapaaehtoiselle tarjotaan majoitus kahden hengen huoneessa talossa, jossa asuu myös muita vapaaehtoisia.  Matkakulut korvataan Erasmus+ rahoituksen sääntöjen mukaan. Vapaaehtoinen saa myös 300€ taskurahan.

Hakuohjeet:

Lähetä CV ja motivaatiokirje (englanniksi) ke 10.7. mennessä osoitteeseen Me teemme esikarsinnan ja sopivat hakemukset lähetetään eteenpäin Italiaan. Vastaa motivaatiokirjeessäsi seuraaviin kysymyksiin: 1) miksi valitsit SCI Italian ja tämän hankkeen? 2) mitä toivot oppivasi ja kokevasi ESC-vapaaehtoisjaksosi aikana? 3) mitä annettavaa sinulla olisi La Città dell’Utopia -yhteisön työlle?

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *