Vielä leiripaikkoja Suomessa asuville maahanmuuttajille!

Kahdella KVT:n leirillä Turun saaristossa on vielä tilaa Suomessa asuville maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille!

Vapaaehtoisleirillä eri puolilta maailmaa tulevat vapaaehtoiset työskentelevät yleishyödyllisen projektin parissa. Leirit kestävät kahdesta kolmeen viikkoa. Työ ei yleensä vaadi erityisosaamista. Leirille osallistujien tulee pystyä elämään yhdessä ja osata englantia. Osallistujien tulee olla yli 18-vuotiaita, mutta nuoremmat voivat osallistua vanhempiensa kanssa.

Suomen leireille osallistuvat turvapaikanhakijat ja maahanmuuttajat maksavat vain KVT:n jäsenmaksun, 10 euroa. Matkakulut leirille voidaan korvata ja ruoka ja majoitus leirin aikana ovat ilmaisia. Leirille osallistuva vapaaehtoinen asuu leirin ajan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa leirikohteessa. Koska leirin yhteinen kieli on englanti, toivomme vapaaehtoisen pystyvän kommunikoimaan englannin kielellä.

Vapaita paikkoja on vielä seuraavilla leireillä:

  • FI-KVT 13.1 Sokerikulman taideyhteisö 10.23.8., Kemiönsaari
    Vapaita paikkoja: 2
  • FI-KVT 13.2 Vänön saari 21.30.8., Kemiönsaaren lähellä
    Vapaita paikkoja: 2

Leirikuvaukset suomeksi ja englanniksi
KVT_Application form 2015

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden osallistuminen rahoitetaan huhtikuussa järjestetyn varainkeruuillallisen tuloilla. Kesä-heinäkuussa leireille on jo osallistunut tai osallistuu yhteensä 9 turvapaikanhakijaa Virroilla, Helsingissä, Vantaalla, Jyväskylässä ja Nauvossa. Toiminta on jatkoa aiempien vuosien Yhteistä Ymmärrystä -hankkeelle.

Lisätietoja ja hakemukset:

+358 45 3422320

marttinen
Kuva Nuorisokeskus Marttisesta, kesäkuu 2015

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *