Vapaaehtoistyöhön Venäjälle opetustaitoja kartuttamaan

Kiinnostaako vapaaehtoistyö, mutta haluaisit välttää lentämistä? KVT: n kautta pitkäaikaisvapaaehtoiseksi voi lähteä ulkomaille myös kohteisiin, joissa kansainvälisen kokemuksen saamisen ja rauhantyön voi tavoittaa myös maateitse.

Venäjällä on tällä hetkellä käynnissä kaksi projektia, joista molempiin voi osallistua kolmesta kuuteen kuukautta. Molemmat projekteista tarjoavat mahdollisuuden opetustaitojen kartuttamiseen.

”Assistant to a teacher in the German center” edellyttää saksankielen taitoa ja vapaaehtoinen pääsee työskentelemään eri-ikäisten oppilasryhmien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös erilaiset kulttuuritapahtumat joissa saksankieltä tuodaan esille.

TEACH AND LEARN” -projektissa vapaaehtoinen pääsee varjotyöskentelemään opettajan rinnalla oppien kielikoulun toimintaa. Vapaaehtoispaikka sopiikin siis erinomaisesti opettajaksi opiskelevalle, sillä pääset seuraamaan niin kielikoulun toimintaan ja tapahtumiin kuin opettamaan kieltenopiskelusta kiinnostuneita lapsia.

Ryhmä ihmisiä pienellä sillalla.

Kulut ja käytännön järjestelyt

Ensimmäisessä projektissa vapaaehtoiselta vaaditaan rikosrekisteriote. Vapaaehtoiselle tarjotaan ruoat ja taskurahaa, majoitus tapahtuu perheissä. Ei kuukausimaksua.

Toisessa projektissa vapaaehtoiselle järjestetään majoitus joko perheessä tai muussa asunnossa. Tässä projektissa ei ole kuukausmaksua. Ruoka- ja matkakulut työn aikana korvataan vapaaehtoiselle.

Vapaaehtoisen tulee myös maksaa KVT:lle välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta. Kysymyksiä? Ota yhteyttä: 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *