Vapaaehtoispaikkoja tarjolla Nigeriassa

KVT:llä on Nigeriassa runsaasti pitkäaikaisvapaaehtoistyön paikkoja, joissa voi olla vapaaehtoisena 1-12 kuukautta ja tehdä merkityksellistä rauhantyötä hyvinkin erilaisissa projekteissa!

Vapaaehtoiset kantavat säkkiä kadulla

Projekteja on Nigeriassa tarjolla laidasta laitaan ja lisää voit etsiä pitkäaikaispaikkojen tietokannasta. Tässä on nostettu esille kaksi Nigerialaisen kumppanimme Voluntary Workcamps Association of Nigeria (VWAN) vapaaehtoisprojektia. 

 

Eruwa Farm Agricultural Projects

Eruwa Townissa voit liittyä vapaaehtoiseksi maatilalle ja kyläyhteisöön. Tarkoituksena on osallistaa paikallisia nuoria ja tukea heitä maanviljelyssä. Työ tilalla on fyysistä, ja sisältää muun muassa raivaamista, istuttamista, kyntämistä ja sadonkorjuuta. Vapaa-ajalla on mahdollista esimerkiksi viettää kulttuuri-iltoja, osallistua paikalliseen tanssiin sekä istua leiritulen ympärillä. Ks. lisää http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicView/00146. Toisessa maatalousprojektissa pääsee enemmän tekemiseen eläinten kanssa (Agbowa Ikosi Community Farm Projects). http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicView/00143

 

Modupe Cole Child Care Centre

Lagosissa on mahdollista mennä vapaaehtoiseksi myös kehitysvammaisille suunnattuun keskukseen. Asukkaina voi olla kaikenikäisiä esim. autisminkirjon henkilöitä tai fyysisesti kehitysvammaisia. Tavoitteena on työskennellä henkilökunnan rinnalla ja tukea asukkaita heidän päivittäisissä toimissaan, kuten koulutunneilla ja ruokailuissa, sekä oman osaamisen ja innostuksen mukaan voi myös suunnitella itse aktiviteetteja. http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicView/00200. Lagosissa on myös toinen vastaava projekti: Compensatory Centre & Placement Homes. http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicView/00145

Vapaaehtoinen koululuokassa

Kulut ja käytännön järjestelyt

Kummassakin hankkeessa vapaaehtoisilla on tarjolla yhteismajoitus projektin parissa. Vapaaehtoinen maksaa paikanpäällä 250€ kuukausimaksun, joka sisältää mm. noudon lentokentältä vapaaehtoisen saapuessa, valmennuksen, majoituksen, veden. Vapaaehtoisen tulee myös maksaa KVT:lle 260 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta. Kysymyksiä? Ota yhteyttä: 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *