Vapaaehtoispaikka Espanjassa syyskuusta alkaen

Els Avets -yhteisö Katalonian alueella Espanjassa hakee yhtä pitkäaikaisvapaaehtoista työhön kehitysvammaisten pariin vähintään 6kk ajaksi syyskuusta 2019 alkaen. Tarjolla myös mahdollisuus syventää espanjantaitoja tai opiskella katalaania.

Moiàssa sijaitseva yhteisö tarjoaa kehitysvammaisille kodinomaisen mahdollisuuden elää ja kehittää taitojaan ja ihmissuhteitaan.  Yhteisö tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää työelämän taitoja. Katalonia tarjoaa vapaaehtoiselle mahdollisuuden sukeltaa paikalliseen kulttuuriin ja vapaaehtoinen saa myös perehdytyksen tehtäviin ja pääsee osaksi työtiimiä. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus opiskella espanjaa tai katalaania.

Vapaaehtoiselle kuuluu viikottaiset vapaapäivät, majoitus ja ruoat sekä 150€ taskuraha.

Vapaaehtoiselta odotetaan halua työskennellä yhteisön kehitysvammaisten asukkaiden kanssa, avoimuutta ja joustavuutta sekä kykyä toimia oma-aloitteisesti ja osallistua toiminnan organisointiin. Espanjan taitoa vaaditaan, mutta kieliopintoja voi jatkaa vapaaehtoistyön ohessa.

Lue lisää hakuilmoituksesta! Jos kiinnostuit, lähetä motivaatiokirje ja täytetty pitkäaikaisvapaaehtoisen hakulomake osoitteeseen . Kieli voi olla englanti tai espanja. Me välitämme hakemukset eteenpäin.

Els Avets -yhteisö

Kuva: Comunitat Els Avets – Moià

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *