Vapaaehtoispaikka Espanjassa vuodelle 2020

Els Avets -yhteisö Katalonian alueella Espanjassa hakee pitkäaikaisvapaaehtoisia työhön kehitysvammaisten pariin 12kk ajaksi vuodelle 2020. Tarjolla myös mahdollisuus syventää espanjantaitoja tai opiskella katalaania.

Moiàssa sijaitseva yhteisö tarjoaa kehitysvammaisille kodinomaisen mahdollisuuden elää ja kehittää taitojaan ja ihmissuhteitaan.  Yhteisö tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää työelämän taitoja. Katalonia tarjoaa vapaaehtoiselle mahdollisuuden sukeltaa paikalliseen kulttuuriin ja vapaaehtoinen saa myös perehdytyksen tehtäviin ja pääsee osaksi työtiimiä. Espanjan kielitaidosta on hyötyä tehtävissä alkuun pääsemiseksi, mutta tarjolla on mahdollisuus myös opiskella lisää espanjaa tai katalaania.

Tarjolla on European Solidarity Corps:n kautta kolme paikkaa (alkaen kesäkuussa ja syyskuussa) sekä normaali SCI:n verkoston kautta välitettävä pitkäaikaisvapaaehtoisen paikka (alkaen kesäkuussa).

Vapaaehtoiselle kuuluu viikottaiset vapaapäivät, majoitus ja ruoat sekä 150€ taskuraha.

Vapaaehtoiselta odotetaan halua työskennellä yhteisön kehitysvammaisten asukkaiden kanssa, avoimuutta ja joustavuutta sekä kykyä toimia oma-aloitteisesti ja osallistua toiminnan organisointiin. Espanjan taitoa vaaditaan, mutta kieliopintoja voi jatkaa vapaaehtoistyön ohessa.

Lue lisää hakuilmoituksesta! Jos kiinnostuit, voit olla yhteydessä meihin () tai suoraan vastaanottavaan järjestöön (SCI Catalunya, ).

Els Avets -yhteisö

Kuva: Comunitat Els Avets – Moià

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *