Vapaaehtoiseksi Peruun? Englantia, taidetta, shakkia ja paljon muuta!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään vapaaehtoisia englannin, taideaineiden ja shakin opettajia sekä avustajaa kirjastotoimintaan. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille. Lapsille ja nuorille suunnattu opetus on virallista opetusta täydentävää, eli yleensä koulunjälkeistä ilta- ja viikonloppuopetusta tai läksykerhojen ohjaamista.

Taideopetus, englanti, shakki, lukeminen, kirjastotoiminta

Perussa sijaisevan yhteistyöjärjestömme 6–13 -vuotiaat lapset ovat vailla taidekasvatuksen ja englannin  opettajia tammikuusta 2019 alkaen. Vapaaehtoistyössä Perussa voi olla kuudesta viikosta vuoteen.

Järjestön opetus on alueella erittäin suosittua ja tunneilla pyritään tarjoamaan lapsille turvallinen ja luova oppimisympäristö. Oppitunneilla halutaan erityisesti kasvattaa lasten oppimiskykyä, luovuutta ja mielikuvitusta, lisätä itseluottamusta sekä luoda lapsille mahdollisuuksia kulttuurienväliseen oppimiseen. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla aiempaa opetuskokemusta, vaan luovuus, heittäytymiskyky sekä into lasten opettamista kohtaan riittävät. Taide- ja englanninopetusta voi yhdistellä kirjastotoimintaan ja shakin opetukseen järjestön tarpeen ja vapaaehtoisen kiinnostuksen mukaan. Vapaaehtoisten odotetaan sitoutuvan vähintään 6 viikoksi. Espanjan kielen taito on suuri plussa, mutta erityisesti englannin opetuksessa se ei ole välttämättömyys.

Kulut ja käytännön järjestelyt:

Kuukausimaksu on vapaaehtoisjakson pituudesta riippuen 340-390 euroa (maksu suoritetaan kaikilta kuukausilta yhtenä summana ennen vapaaehtoistyöjakson aloittamista ja on sitä pienempi mitä pidempi on vapaaehtoistyöjakson pituus). Maksuun kuuluu täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisten tulee maksaa KVT:lle 260 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Vapaaehtoistyössä Perussa voi olla kuudesta viikosta vuoteen. Vapaaehtoistyöjaksojen aloituspäivämäärät vuonna 2019 ovat 1.3., 7.6. ja 31.8.

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta. Kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Volunteering for Peace -hanke hakee osallistujia Kreikkaan

Hae tämän viikon (viikko 24) aikana mukaan projektiin Kreikassa, jossa työskennellään pakolaisten kanssa! Projekti toteutetaan 1.8.-30.9. Ateenassa ja mukaan pääsee 18 kansainvälistä vapaaehtoista.

Lue lisää »

Lähde vapaaehtoistyöhön Yhdysvaltoihin!

Vuosi Stanton Homessa on ollut elämää mullistava kokemus. Tuntuu, että joka päivä olen oppinut uutta itsestäni tai elämästä. Kiitos kuuluu kaikille täällä tapaamilleni ihmisille sekä erityisesti Stanton Homen mahtaville asukkaille, saksalaiselle ja brasilialaiselle ”siskolleni” sekä amerikkalaiselle ”house mumille”. Löysin valtameren takaa toisen perheen sitä lainkaan odottamatta.

Lue lisää »

Uusia vapaaehtoishankkeita Malawissa ja Etelä-Afrikassa

Haluatko tutustua uusiin kumppaneihin ja uusiin hankkeisiin? Oletko kiinnostunut tukemaan nuoria oppimisessa ja IT-taitojen kehittämisessä, auttamaan paikallisten järjestöjen toiminnassa sekä tutustumaan paikalliseen elämään käytännön tasolla? Näiden kahden hankkeen kautta voit olla mukana käynnistämässä yhteistyötä uusien kumppanien ja hankkeiden kanssa.

Lue lisää »