Vapaaehtoiseksi Peruun? Englantia, taidetta, shakkia ja paljon muuta!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään vapaaehtoisia englannin, taideaineiden, liikunnan, shakin ja lukemisen opettajiksi. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille. Lapsille ja nuorille suunnattu opetus on virallista opetusta täydentävää, eli yleensä koulunjälkeistä ilta- ja viikonloppuopetusta tai läksykerhojen ohjaamista.

Taideopetus, englanti, shakki, lukeminen, kirjastotoiminta

Perussa sijaisevan yhteistyöjärjestömme lasten ja nuorten ryhmät ovat vailla erityisesti englannin opettajia, mutta myös taiteen, liikunnan, shakin ja lukemisen opettajille on tarve. Vapaaehtoistyössä Perussa voi olla kuudesta viikosta vuoteen.

Järjestön opetus on alueella erittäin suosittua ja tunneilla pyritään tarjoamaan lapsille turvallinen ja luova oppimisympäristö. Oppitunneilla halutaan erityisesti kasvattaa lasten oppimiskykyä, luovuutta ja mielikuvitusta, lisätä itseluottamusta sekä luoda lapsille mahdollisuuksia kulttuurienväliseen oppimiseen. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla aiempaa opetuskokemusta, vaan luovuus, heittäytymiskyky sekä into lasten opettamista kohtaan riittävät. Taide- ja englanninopetusta voi yhdistellä kirjastotoimintaan ja shakin opetukseen järjestön tarpeen ja vapaaehtoisen kiinnostuksen mukaan. Vapaaehtoisten odotetaan sitoutuvan vähintään 6 viikoksi. Espanjan kielen taito on suuri plussa, mutta erityisesti englannin opetuksessa se ei ole välttämättömyys.

Kulut ja käytännön järjestelyt:

Kuukausimaksu on vapaaehtoisjakson pituudesta riippuen 340-390 euroa (maksu suoritetaan kaikilta kuukausilta yhtenä summana ennen vapaaehtoistyöjakson aloittamista ja on sitä pienempi mitä pidempi on vapaaehtoistyöjakson pituus). Maksuun kuuluu täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisten tulee maksaa KVT:lle 260 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Vapaaehtoistyössä Perussa voi olla kuudesta viikosta vuoteen. Vapaaehtoistyöjakson aloituspäivämäärä vuonna 2019 olisi 31.8.

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta. Kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Els Avets -yhteisö

Vapaaehtoispaikka Espanjassa syyskuusta alkaen

Els Avets -yhteisö Katalonian alueella Espanjassa hakee yhtä pitkäaikaisvapaaehtoista työhön kehitysvammaisten pariin vähintään 6kk ajaksi syyskuusta 2019 alkaen. Tarjolla myös mahdollisuus syventää espanjantaitoja tai opiskella katalaania.

Lue lisää »

Vapaaehtoiseksi Peruun? Englantia, taidetta, shakkia ja paljon muuta!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään vapaaehtoisia englannin, taideaineiden, liikunnan, shakin ja lukemisen opettajiksi. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan! Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa […]

Lue lisää »

La Città dell'Utopia

Vuodeksi Roomaan: La Città dell’Utopia hakee vapaaehtoista

Lähde vuodeksi Italiaan vapaaehtoistyöhön organisoimaan ihmisiä, toimintaa ja tapahtumia monipuoliseen yhteisöön! Pääset kehittämään myös omaa projektiasi sekä harjoittamaan kielitaitoasi tehokkaasti. Hae ke 10.7. mennessä!

Lue lisää »