Valmennus vapaaehtoiseksi lähteville 20.10.

Haluatko lähteä vapaaehtoistyöhön ulkomaille syksyn tai talven aikana?

mongolia

Seuraava valmennus pitkäaikaisvapaaehtoiseksi lähteville ja kaukomaiden leireille osallistuville järjestetään sunnuntaina 20.10. klo 10-18 Helsingissä Rauhanasemalla.

Valmennuksessa käsitellään uuteen kulttuuriin sopeutumista, käytännön asioita vapaaehtoisjaksoon liittyen. Valmennuksessa on  mahdollista tavata muita vapaaehtoisina olleita ja kuulla heidän kokemuksistaan.

Valmennukseen voi osallistua, vaikka varmaa vapaaehtoispaikkaa ei vielä olisi tiedossa. Osallistuminen kannattaa, jos on suunnitelmissa lähteä vapaaehtoiseksi syksyn tai talven aikana, sillä seuraava valmennus järjestetään vuoden 2014 keväällä. Valmennus on pakollinen pitkäaikaisvapaaehtoiseksi lähteville ja Etelän leireille lähteville.

Pitkäaikaisvapaaehtoispaikat löytyvät vapaaehtoistyöpaikkojen tietokannasta, Etelän leirit leirinhakukoneesta. Lisätietoa hakemisesta pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön täältä, Etelän leirille hakemiseen täältä.

Ilmoittaudu 13.10. mennessä osoitteeseen . Ilmoita myös erikoisruokavaliostasi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat saapumisohjeet ja ohjelmatiedot.

Tervetuloa!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *