Vastuullinen ja valtakriittinen vapaaehtoistyö -työpaja 25.5.

Onko vapaaehtoistyö pyyteetöntä auttamista? Millaisia ennakko-oletuksia voi kätkeytyä hyvien aikomusten taakse? Minkälaisia valta-asetelmia kansainväliseen vapaaehtoistyöhön liittyy? Helsingin Sosiaalifoorumissa jo kertaalleen järjestetty KVT:n työpaja pidetään tällä kertaa Tampereella.

  • Aika: torstaina 25.5. klo 11-13
  • Paikka: Työväenmuseo Verstas, Väinö Linnan aukio 8

Työpajassa käsitellään ja puretaan vapaaehtoistyöhön liittyviä stereotypioita toiminnallisten harjoitusten avulla, ja tilaa jää myös avoimelle keskustelulle. Vetäjinä toimivat Itä-Afrikassa, Väli-Amerikassa ja Lähi-idässä olleet vapaaehtoiset ja kansainvälisen vapaaehtoistyön aktiiviset toimijat. Kaikille avoin tilaisuus, aiempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä ei tarvita. Lisätietoja saa Facebook-tapahtumasta.

KVT osallistuu myös samaisena helatorstaina Tampereen Mahdollisuuksien torille klo 11-15, joka järjestetään Väinö Linnan aukiolla Finlaysonin historiallisella alueella helatorstaina 2017. Mahdollisuuksien tori on ilmainen, esteetön ja kaikille avoin tapahtuma, joka kokoaa yhteen järjestöjä ja muista globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta toimivia tahoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *