Syysleirille Bulgariaan, Turkkiin tai Venäjälle

BREAD -festareillaSuurin osa KVT:n leiritarjonnasta sijoittuu kesäaikaan, mutta myös syksyllä ja talvella on mahdollista lähteä vapaaehtoistyöleirille. Syksyllä leirejä järjestetään edelleen Euroopassa, mutta erityisesti Etelän kumppanimme järjestävät leirejä myös talvella.

Kaikki leirille löytyvät leirinhakukoneesta, jossa on avoinna haku 192 leirille. Yksityiskohtaiset ohjeet leirille hakemisesta löytyvät täältä.

Tässä muutamia poimintoja syksyn leiritarjonnasta Euroopassa:

Bulgaria: BG-CVS 10.1  ”Vratsa Balkan” Nature Reserve – We love environment and environment loves us

Bulgariassa syyskuussa oleva leiri, joka järjestetään kauniissa Vratsa Balkanin -luonnonpuistossa. Työ on hyvää fyysistä kuntoa vaativaa, mutta palkinnoksi vapaaehtoiset saavat kauniit maisemat ja mukavan kansainvälisen leiriporukan!

Lue täältä lisätietoja leiristä.

Turkki: TR-GEN 5.36 In the Class-1

Tälle leirille haetaan luovia vapaaehtoisia, jotka tykkäävät nuorten kanssa touhuamisesta! Vapaaehtoiset työskentelevät paikallisessa lukiossa tarjoten oppilaille paremman mahdollisuuden englannin oppimiseen. Vapaaehtoisten ei tarvitse puhua englantia äidinkielenään, mutta sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Myös luovuutta ja halua ohjata pelejä, teatteria, musiikkia tai liikuntaa arvostetaan. Vapaaehtoisten tulisi myös olla välintään 20-vuotiaita.

Lue täältä lisätietoja leiristä.

Venäjä: RU-AYA 10.7 Gone Fishing

Leiri pidetään Kenozeron kauniissa kansallispuistossa, joka on Arkangelin alueella merkittävä paikka niin kulttuurihistoriallisesti kuin myös luonnonmonimuotoisuuden kannalta. Kansallispuisto on tunnettu koko Venäjän alueella kauniista rannoistaan ja rikkaasta kalakannastaan. Leirillä tehtävä työ keskittyy kaloille oleellisten kutupaikkojen puhdistamiseen sekä vesialueiden ja rantojen kunnostamiseen.

Lue täältä lisätietoja leiristä.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *