Rauhaa maailmaan vapaaehtoistyöllä! Infoilta 16.3.

Rauhaa maailmaan vapaaehtoistyöllä! Infoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä 16.3.

  • Keskiviikkona 16.3.2016, kello 18.00–20.00
  • Rauhanasema, Veturitori 3, 00520 Helsinki

Pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön Peruun tai Ugandaan? Vapaaehtoistyöleirille Eurooppaan tai leirinvetäjäksi Suomeen? Vaihtoehtoja kansainväliselle vapaaehtoistyölle on – ja vaikka kuinka!

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää ruohonjuuritason toiminnalla rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja kestävää kehitystä. Lähetämme nuoria ja aikuisia vapaaehtoistyöhön ulkomaille lyhytaikaisille vapaaehtoistyöleireille sekä pidempiaikaisiin vapaaehtoistyöprojekteihin, joissa vapaaehtoisemme työskentelevät yleishyödyllisissä ruohonjuuritason hankkeissa. Toimintamme ydinosa-alueena on myös kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Suomessa. Tämän lisäksi KVT tarjoaa vapaaehtoistyömahdollisuuksia turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille.

KVT:n Infoillassa vieraat kuulevat kansainvälisen vapaaehtoistyön mahdollisuuksista sekä siihen liittyvistä käytännön asioista. Illan aikana esitellään KVT:n toimintaa sekä kuullaan vapaaehtoisten tarinoita pitkäaikaisvapaaehtoistyöstä Perussa, HIV/Aidsista tanssin keinoin tietoa levittäneestä leristä Indonesiasta sekä vapaaehtoistyöleiriltä Portugalista. Myös muut paikalla olevat vapaaehtoisemme voivat kertoa kokemuksistaan sekä antaa hyviä käytännön vinkkejä oikean vapaaehtoistyön valinnassa. Luvassa siis mielenkiintoisia tarinoita, mukavaa jutustelua, hyvää seuraa ja pientä purtavaa!

Jos olet kiinnostunut lisäämään rauhaa maailmaan vapaaehtoistyöllä, tule käymään osoitteessa Veturitori 3, kello 18.00–20.00!

Tule mukaan! Lisätietoja saat tapahtuman Facebook-sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa!

JULISTE_pieni_ylaosa

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *