Puintipäivät 27.9.-29.9.2013

Tervetuloa puimaan leirikokemuksia!

Puintipäivät flyeri

KVT:n Puintipäivät järjestetään tänä vuonna pe 27.9.-su 29.9.

Puintipäivien teemana on leiri- ja vapaaehtoiskokemusten läpikäynti ja KVT:n leiritoiminnan kehittäminen. Pääset myös kokemaan leiritunnelmaa ja tutustumaan muihin vapaaehtoisina Suomessa ja ulkomailla olleisiin! Toivomme erityisesti, että Puintipäiville tulisivat mukaan kaikki leireille vuonna 2013 ulkomailla osallistuneet vapaaehtoiset, Suomen leirien vetäjät ja leiri-isäntien edustajat sekä pidempiaikaisissa projekteissa ulkomailla vapaaehtoistyötä tehneet. Puintipäiville ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita kaikki, joita KVT:n toiminta kiinnostaa, vaikka vapaaehtoiskokemuksia ei juuri tältä vuodelta olisikaan.

Jos olet kiinnostunut auttamaan Puintipäivien järjestelyssä esimerkiksi fasilitoiden työpajoja tai osallistuen käytännön järjestelyihin kuten ruuanlaittoon, ota yhteyttä Emmi Ruohoseen:

Puintipäivien paikkana on Härkävuori Mustiossa. Mukaan oma makuupussi ja aluslakana tai peitto ja vuodevaatteet sekä saunavarusteet. Puintipäivien osallistumismaksu on 15 €, matkakulut korvataan.

Järjestämme bussikuljetuksen Helsingistä. Bussi lähtee perjantaina klo 17.30 Mikonkadun tilausajopysäkiltä, Rautatientorin laidalta ja palaa samaan paikkaan viimeistään klo 16 sunnuntaina. Härkävuorelle ei muuten ole julkisia liikenneyhteyksiä.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai osoitteeseen 25.9. mennessä.

Welcome to KVT’s Autumn Gathering 27.-29.9.

At Puintipäivät, KVT’s Autumn Gathering we offer a chance to evaluate and discuss your camp experiences with other volunteers, who volunteered on camps in Finland as well as abroad. We invite volunteers from the Finnish camps and camps abroad, as well as camp coordinators, camp hosts and long term volunteers. Everyone who is interested in KVT is warmly welcome!

If you are interested in participating as one of the organizing team as a facilitator or with practical matters please get in touch with Emmi Ruohonen:

The Autumn Gathering will be organized in Härkävuori, Mustio. Bring a sleeping bag and sheet and things for sauna. The registration fee is 15 €, travel expenses will be covered.

We have arranged a bus from Helsinki to Mustio on Friday at 17.30, returning to Helsinki on Sunday latest at 16.00.  Otherwise there are no public transport connections to Härkävuori.

Register for the Autumn Gathering using a form or to by 25.9.

 

 

Kerro muillekin:

Share

Yksi kommentti artikkeliin “Puintipäivät 27.9.-29.9.2013

  • 11.9.2013 | Antonova Svetlana

    kivaa.Osallistun ensimmäinen kerran tässä tapahtumissa, ihan loistavaa tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa kokemusta.


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *