Liity KVT:n jäseneksi vuonna 2016!

marttinen

Terveisiä KVT:ltä! Vuosi 2016 on jo hyvässä vauhdissa ja KVT:llä valmistellaan tulevaa Suomen leirikesää täyttä häkää.

KVT:n jäsenenä saat oikeuden hakea leireille tai pitkäaikaisvapaaehtoiseksi ulkomaille, mutta jäsenmaksulla tuet myös kaikkea muuta toimintaamme eli maksaminen kannattaa vaikka et olisikaan aikeissa lähteä tänä vuonna maailmalle vapaaehtoistyöhön. KVT:n jäsenet tukevat järjestön toiminnan jatkuvuutta emmekä ilman jäseniä tänä vuonna viettäisi ensimmäisen Suomessa järjestetyn työleirin 70-vuotisjuhlaa! Myös kattojärjestömme SCI täyttää vuonna 2020 jo 100 vuotta, mikä sekin on kunnioitettava saavutus pääosin vapaaehtoisvoimin toimivalle ruohonjuuritason kansalaisjärjestölle. Ihmisten väliselle kohtaamiselle ja yhteistyölle perustuva toiminta-ajatuksemme elää edelleen yhtä vahvana kuin vuosikymmenet sitten. Viimeaikaisen yhteiskunnallisen keskustelun luonteesta johtuen juuri tämä on tullut toiminnassamme entistäkin tärkeämpään asemaan ja olemme myös panostaneet osa-alueisiin, joiden uskomme erityisesti vähentävän rasismia ja lisäävän eri taustaisten ihmisten keskinäistä ymmärrystä.

KVT:n projektimuodossa alkanut maahanmuuttajatoiminta, eli pääsääntöisesti turvapaikanhakijoiden osallistuminen Suomen leireille, on omalta osaltaan syventänyt leirien vaikutusta ja sanomaa. Maahanmuuttajataustaiset osallistujat tuovat ryhmän sekä paikallisten tietoisuuteen omia kokemuksiaan siitä, millaista on olla maahanmuuttaja tai turvapaikanhakija Suomessa ja maailmalla. Myös Helsingissä toimivan Punavuoren vastaanottokeskuksen perhekerhon toimintaa on kasvaneen kysynnän vuoksi lisätty ja nyt kerho järjestetään joka sunnuntai.

Me KVT:ssä uskomme, että luomalla positiivisia kohtaamisia erilaisten ihmisten välille voimme vähentää ennakkoluuloja ja rasismia niin yksilöiden kuin yhteiskunnankin tasolla.

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2016 on 10 euroa (opiskelijat, työttömät, vähävaraiset) tai 20 euroa (muut).

Jäsenmaksu maksetaan seuraavin tiedoin:

Saaja: Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry

IBAN:  FI98 8000 1200 0695 17

BIC: DABAFIHH

Viesti: Maksajan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja syntymävuosi

Summa: 10 / 20 euroa

Jäsenlomakkeen voi myös täyttää suoraan täällä.

Kiitos tuestasi!


KVT:n jäsenuutisia lyhyesti

JULISTE_pieni_ylaosa

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *