Leirinvetäjien haku on auki!

Haluatko saada kansainvälistä työkokemusta, toimia rauhan ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta sekä nähdä Suomea eri vinkkelistä? Tule KVT:n leirinvetäjäksi!

KVT järjestää kesällä 2020 eri puolilla Suomea kansainvälisiä vapaaehtoistyöleirejä, joille etsitään suomea ja englantia puhuvia leirinvetäjiä. Leirit ovat noin kahden viikon mittaisia ja ajoittuvat kesä-elokuulle. Katso leirien kuvaukset täältä. (HUOM! Kaikkia leirejä ei ole vielä päivitetty sivuille.)

Leirinvetäjän tehtävänä on toimia linkkinä leiri-isännän, leiriläisten ja KVT:n toimiston välillä. Leirin alussa he toimivat ryhmän vastaanottajina, auttavat vapaaehtoisia ryhmähengen muodostamisessa sekä leiri-isäntää yleisessä koordinoinnissa. Varsinainen työnohjaus on kuitenkin leiri-isännän vastuulla, sillä vetäjät ovat vapaaehtoisia muiden vapaaehtoisten joukossa ja tekevät työtä siinä missä muutkin leiriläiset. Leirin jälkeen vetäjät kirjoittavat KVT:lle leiristä raportin.

Leirinvetäjälle tärkeintä on avoin, reipas ja ennakkoluuloton asenne.  Leirin vetämisestä ei makseta palkkaa, mutta matkat leiripaikkaan korvataan ja leirillä osallistujille tarjotaan ruoat ja majoitus.

Tulevan kesän leirinvetäjille järjestetään Helsingissä kaksi valmennusta: 16.-17.5. ja 6.-7.6. Valmennukseen osallistuminen on edellytys leirinvetäjänä toimiselle (matkakulut korvataan).

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *