Vapaaehtoistyöhön lähtevien valmennus 8.9. Tervetuloa!

Solidaarisen maailman rakentamista? Kokemuksia, jotka kantavat läpi elämän? Uuden oppimista ja taitoja tulevaisuuden varalle?  Näitä saa vapaaehtoistyöstä maailmalta!

Olen monesti katunut sitä että en ole lähtenyt mukaan johonkin uuteen, mutten koskaan sitä kun olen heittäytynyt tuntemattomaan. Jahkailu ei siis johda mihinkään – eikun vaan menee ja laittaa itsensä likoon! Jenni Kemppainen, pitkäaikaisvapaaehtoisena Irlannissa 2014-2015

KVT järjestää lähtövalmennuksen Helsingissä lauantaina 8.9.2018 klo 09.30-18.15. Valmennus pidetään Kepan tiloissa (Elimäenkatu 25-27, 5 krs). Valmennukseen osallistumista edellytetään kaikilta, jotka lähtevät Etelän leirille tai 1-12 kuukauden kestoiseen, pidempiaikaiseen vapaaehtoistyöhön. Valmennukseen voi osallistua myös jos et ole vielä hakenut, mutta suunnittelet vapaaehtoistyöhön lähtemistä syksyn 2018 tai kevään 2019 aikana.

Päivän aikana tutustutaan KVT:n toimintaan sekä käsitellään monipuolisesti vapaaehtoistyöhön valmistautumista, käytännön järjestelyjä, vapaaehtoistyön vastuullisuutta ja vapaaehtoistyön merkitystä. Valmennus on toiminnallinen ja vuorovaikutuksellinen, joten osallistujien toivotaan olevan aktiivisia. Valmentajina toimivat KVT:n kokeneet vapaaehtoiset, jotka ovat kaikki olleet aiemmin vapaaehtoistyössä eri puolilla maailmaa. He kertovat päivän aikana omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tapahtumassa tarjotaan aamukahvi/tee ja iltapäiväkahvi/tee. Ruokailu on African Pots ravintolassa ja maksaa 10 euroa (käteisellä).

Ilmoittautuminen ke 5.9. mennessä osoitteeseen . Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä minne ja kuinka pitkäksi ajaksi aiot lähteä vapaaehtoistyöhön sekä mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Kaikilla osallistuvilla tulee olla myös KVT:n jäsenmaksu maksettuna valmennuspäivään mennessä.

Tervetuloa!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *