Lähde vapaaehtoistyöhön Lissabonin Bairro Altoon!

 – HAKUAIKAA ON JATKETTU 28.1.SAAKKA – Kiinnostaako sinua nuorten kanssa toimiminen ja työpajojen järjestäminen? Oletko yhteistyökykyinen ja joustava 18-30 -vuotias? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin, niin tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä kokemustasi vapaaehtoistyössä nuorisokeskuksessa Lissabonissa! Vapaaehtoistyö alkaa maaliskuussa 2018 ja kestää 10 kuukautta.

Bairro Alto on yksi Lissabonin historiallisista kaupunginosista ja se sijaitsee korkealla kukkulalla. Bairro Altoa pidettiin pitkään ”kadotettuna” kaupunginosana, joka yhdistettiin huumeisiin ja prostituutioon. Nykyään se on kukoistava kaupungonosa, jossa on paljon gallerioita, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Bairro Altossa asuu nykyään myös paljon eri taustoista tulevia nuoria, paikallisen koulun oppilaista 20% tulee muualta kuin Portugalista ja nuorten työttömyysaste on korkea.

+ SKILLZ nuorisokeskuksen tarkoituksena on tukea, kuunnella ja aktivoida nuoria sekä rakentaa heidän kanssaan yhdessä kestäviä tulevaisuudennäkymiä. Nuorilla on hyvin erilaiset taustat ja osalla ei ole juurikaan perheen tukea. Lue täältä lisää keskuksen toiminnasta ja vapaaehtoisen tehtävistä: Infopack EVS Lissabon Voit lukea myös tästä blogista aiempien EVS-vapaaehtoisten kokemuksista.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi, paikallisliikenteen lippu sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Opetushallituksen sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

HAKEMINEN: Lähetä hakemuksesi (englanninkielinen CV ja motivaatiokirje) 28.1.2018 mennessä osoitteeseen: . Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun. Lisätietoja voi kysyä samasta osoitteesta, huomioithan kuitenkin että olemme lomalla 8.1.2018 saakka.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

ESC-vapaaehtoiseksi kattojärjestöömme

Kattojärjestömme Service Civil International (SCI) hakee vapaaehtoista työskentelemään Peace in Practice -projektin parissa 8 kuukaudeksi Belgiaan.

Lue lisää »

Ryhmä ihmisiä pienellä sillalla.

Vapaaehtoistyöhön Venäjälle opetustaitoja kartuttamaan

Kiinnostaako vapaaehtoistyö, mutta haluaisit välttää lentämistä? KVT: n kautta pitkäaikaisvapaaehtoiseksi voi lähteä ulkomaille myös kohteisiin, joissa kansainvälisen kokemuksen saamisen ja rauhantyön voi tavoittaa myös maateitse.

Lue lisää »

Vapaaehtoisia metsässä Ranskan Guayanassa

ESC-projekti Ranskan Guayanassa keväällä 2020

ESC-projekteja on tarjolla useimmiten Euroopassa, mutta tämän projekti vie sinut Etelä-Amerikkaan. Lähde tutustumaan perinteisiin viljelytapoihin ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa paikallisiin yhteisöihin.

Lue lisää »