Leirinvetäjäksi ehtii vielä!

Haluatko saada kansainvälistä työkokemusta, toimia rauhan ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta sekä nähdä Suomea eri vinkkelistä? Etsimme vetäjiä vielä seuraaville leireille:

FOOD NOT BOMBS 24.6.-5.7.2019 (2 vetäjää) ja FARMING COMMUNITY 30.6.-13.7.2019 (2 vetäjää)

Leirinvetäjän tehtävänä on toimia linkkinä leiri-isännän, leiriläisten ja KVT:n toimiston välillä. Keväällä leirinvetäjät kirjoittavat leiri-isäntien avustuksella leirikirjeet. Leirin alussa he toimivat ryhmän vastaanottajina, auttavat vapaaehtoisia ryhmähengen muodostamisessa sekä leiri-isäntää yleisessä koordinoinnissa. Varsinainen työnohjaus on kuitenkin leiri-isännän vastuulla, sillä vetäjät ovat vapaaehtoisia muiden vapaaehtoisten joukossa ja tekevät työtä siinä missä muutkin leiriläiset. Leirin jälkeen vetäjät kirjoittavat KVT:lle leiristä raportin.

Leirinvetäjälle tärkeintä on avoin, reipas ja ennakkoluuloton asenne. Aiempi kokemus vapaaehtoistyöleiriltä tai ryhmien vetämisestä on eduksi. Myös englannin kielen taito on tarpeen. Leirin vetämisestä ei makseta palkkaa, mutta matkat leiripaikkaan korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Tulevan kesän leirinvetäjille järjestetään valmennus Helsingissä. Valmennuksessa käsitellään leirinvetäjän tehtäviä, kulttuurien kohtaamista, erilaisia ryhmätyömetodeja, mahdollisia ongelmatilanteita sekä kuullaan kokemuksia leirin vetämisestä. Valmennukseen osallistuminen on edellytys leirinvetäjänä toimiselle. Kaikille osallistujille maksetaan matkakorvaukset.

Seuraaville leireille etsitään vielä vetäjiä:

FI-KVT 4.1 FOOD NOT BOMBS 24.6.-5.7.2019, 2 vetäjää

FI-KVT 11.3 FARMING COMMUNITY 30.6.-13.7.2019, 2 vetäjää

Voit katsoa kuvaukset leireistä täältä.

Lue täältä lisää leirinvetäjänä toimimisesta ja täältä leirinvetäjänä toimineen Pian kokemuksesta.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä KVT:n toimistoon:

 

Kerro muillekin:

Share

2 kommenttia artikkeliin “Leirinvetäjäksi ehtii vielä!

  • 6.6.2019 | Yasin Alipur

    Hei, Olen Alipur Yasin porista haluasin tulla leirille mutta miten voi järjestä että 26.6.2019.jos ilmoitatte minulle sitten kiitän teitä.

    • 10.6.2019 | Eveliina

      Hei! Mukava kuulla, että leiritoiminta kiinnostaa sinua. En kuitenkaan ihan ymmärtänyt viestiäsi ja mainitsemaasi päivämäärää. Mikäli tarvitset lisätietoja leiriosallistumisesta voit olla yhteyssä -osoitteeseen. Sen kautta hoidamme Suomen leireihin liittyvät järjestelyt.


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *