Vapaaehtoiseksi Ateenaan? KIIREELLINEN HAKU!

Haluatko toimia sosiaalisen oikeudemukaisuuden ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta? Lähde EVS-vapaaehtoiseksi sisarjärjestömme SCI Hellasin toimistoon – saat näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista!

Culture_Marttinen2015_rajattu

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

SCI Hellas on kansainvälisen rauhanliikkeen Service Civil Internationalin (SCI) jäsenjärjestö, joka pyrkii vapaaehtoistyön avulla edistämään rauhaa, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, kestävää kehitystä, kulttuurienvälistä ymmärrystä ja solidaarisuutta. SCI Hellas toimii erityisesti nuorten, pakolaisten, kehitysvammaisten ja globaalikasvatuksen parissa. Pääasialliset toimintamuodot ovat seminaarit ja valmennukset, vapaaehtoistyöleirit ja nuorisovaihdot sekä pitkäaikainen vapaaehtoistyö.

Vapaaehtoista etsitään vuodeksi tammi-maaliskuusta 2016 alkaen.

Vapaaehtoisen työtehtäviin kuuluu mm.:

  • SCI Hellasin toiminnan edistäminen: pitkä- ja lyhytaikainen vapaaehtoistyö, EVS-ohjelma sekä järjestön muu toiminta
  • Vapaaehtoisvaihtoihin, leirikoordinaatioon, valmennuksiin ja kampanjoihin liittyvät tehtävät
  • Yhteydenpito paikallisten ja kansainvälisten vapaaehtoisten sekä muiden järjestöjen kanssa
  • Paikallistoiminnan ideointi ja suunnittelu (työpajojen vetäminen n. kerran viikossa)

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työaika voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää.

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Hae tähän jos olet innostunut ja motivoitunut vapaaehtoinen, sinulla on kohtuullinen englannin kielen taito, sinua kiinnostaa rauhanjärjestön toiminta ja jaat SCI:n arvomaailman.

HUOM! EVS-paikkaan haetaan rahoitusta 1.10. päättyvässä hakuajassa, joten rahoitus varmistuu joulukuun aikana.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN: lähetä englanninkielinen CV ja motivaatiokirje mahdollisimman pian KVT:n toimistolle osoitteeseen: 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Apply now for Peace on the streets -training in Austria

Interested in peace campaigning and organizing street actions? We are looking for a volunteer to participate in a training in Austria 1.-7.6.2019. Deadline for applications 24.3.!

Lue lisää »

Vapaaehtoiseksi Peruun? Englantia, taidetta, shakkia ja paljon muuta!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään vapaaehtoisia englannin, taideaineiden ja shakin opettajia sekä avustajaa kirjastotoimintaan. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Lue lisää »

Lähde vapaaehtoistyöhön Yhdysvaltoihin!

Vuosi Stanton Homessa on ollut elämää mullistava kokemus. Tuntuu, että joka päivä olen oppinut uutta itsestäni tai elämästä. Kiitos kuuluu kaikille täällä tapaamilleni ihmisille sekä erityisesti Stanton Homen mahtaville asukkaille, saksalaiselle ja brasilialaiselle ”siskolleni” sekä amerikkalaiselle ”house mumille”. Löysin valtameren takaa toisen perheen sitä lainkaan odottamatta.

Lue lisää »