KVT:n vapaaehtoiseksi Suomessa

Valmentamista, leirinvetämistä, kokkausta tai tapahtumajärjestelyä?

KVT:n toiminta on muutakin kuin vapaaehtoistyötä ulkomailla. Tule mukaan KVT:n Suomen toimintaan ilmoittautumalla KVT:n vapaaehtoispankkiin!

KVT:n vapaaehtoiset tekevät monia tärkeitä tehtäviä: järjestävät tapahtumia, toimivat uusien vapaaehtoisten valmentajina ja Etelään lähtijöiden haastattelijoina, kirjoittavat blogiin ja leirilehteen, esittelevät KVT:n toimintaa kouluissa, infotilaisuuksissa ja festivaaleilla sekä tekevät päätöksiä KVT:n toiminnasta johtokunnassa.

KVT:llä on myös kaksi aktiivista paikallisryhmää, Jyväskylässä ja Tampereella. KVT tukee paikallisryhmien perustamista eri puolille Suomea, ota yhteyttä jos olet kiinnostunut paikallistoiminnasta omalla alueellasi.

KVT:n toimintaan toivotaan mukaan eri-ikäisiä ihmisiä erilaisista taustoista. Osa vapaaehtoistehtävistä on sellaisia, että niissä leiri- tai vapaaehtoistyökokemuksesta ulkomailla on hyötyä, mutta kaikille on varmasti mahdollista löytää mielekästä tekemistä!

Jos haluat ilmoittautua mukaan KVT:n vapaaehtoispankkiin, klikkaa linkkiä ja kerro meille, mistä tehtävistä olet kiinnostunut!

pihalla tanssitaanISO

KVT:n Puintipäivät 2013

 

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *