Kiitos Yhteistä Ymmärrystä -varainkeruuillalliselle osallistumisesta!

Lauantaina 11.4. pidettiin KVT:n varainkeruuillallinen, jolla kerättiin varoja pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden osallistumiseen Suomessa järjestettäville vapaaehtoistyöleireille. Tapahtumassa kerrottiin työn tuloksista vastaanottokeskusten ja turvapaikanhakijavapaaehtoisten näkökulmasta, turvapaikanhakijatoiminnasta KVT:n historiassa ja puhumassa oli myös vuoden pakolaisnainen Theresa Ngouth. Tunnelma oli katossa, tupa aivan täysi ja tuottoakin saatiin yli tuhannen euron verran! Kiitos kaikille osallistuneille ja muutenkin toimintaamme tukeneille sekä mahtavalle vapaaehtoisporukalle, joka teki suuren työn tilaisuuden järjestämisessä!

Alla tunnelmia tilaisuudesta! Lisää kuvia voi käydä katsomassa KVT:n Facebook-sivuilla.

Menukortti_pakattuSuurempi

Tervetulisaisjuomat_Suuriasiakirja

 

KVT:n puheenjohtajan Emmi Ruohosen alkusanat.

EmminAlkusanat_pkoko

 

Kokit oli Titta Myllyniemi ja Angelina Arial esittelevät illan menun, joka sisälsi mm. sudanilaisia ja pohjoisafrikkalaisia makuja.

Angelina_Titta_kokit_pkuva

 

Työntouhua keittiössä!

Ruoanvalmistusta_Angelina_pkuva

Keittio_TittajaMaria_pkuva

 

Maria Holmberg puhui vapaaehtoistyöstä turvapaikanhakijoiden kanssa vuosikymmenten ajalta. Maria perusti Suomen pakolaisten ensimmäisen kulttuuriyhdistyksen Rio Negron maatilalleen Karjaalle vuonna 1989. Jo tuolloin myös KVT teki turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kanssa yhteistyötä!

MariaHolmberg_pkuva

Sali_leveä_pkuva

 

Charles Dino kertoi yhteistyöstä Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen kanssa. Charles oli mukana KVT:n Yhteistä Ymmärrystä -talvileirillä vuoden 2012 tammikuussa. Hän kertoi vapaaehtoistyön merkityksestä vastaanottokeskuksen arjessa sekä turvapaikanhakijoille itselleen.

Charles_puhe_KuvaMilkaA

 

Anni Lamponen luki Hussein Mahamedin kirjoittaman runon, jonka voi lukea täältä: Runo Hussein Mahamed.

AnniL_runo_pkuva

Ihmisia_pkuva

 

Tilaisuudessa puhui myös vuoden pakolaisnainen, eteläsudanilainen Theresa Ngouth, joka kertoi pakolaisena olemisesta Suomessa, rasismin ja ennakkoluulojen murtamisesta ja pakolaisten oman aktiivisuuden tärkeydestä.

TeresaNgought_puhe_pkuva

 

Loppuhuipennuksena esiintyi somalialainen laulaja Mohaa Abdikarim Shire.

Mohaa Abdikarim Shire_pkuva

 

Vapaaehtoisina KVT:n johtokunnan lisäksi Tiinä Häkkinen, Mahis Abdi Hussein, Katri Olkkonen, Kimmo Elomaa, Mohamed Bawa Sanoussi ja Salla-Reetta Juuma. Vapaaehtoisille suurkiitos mahtavasta työpanoksesta illan hyväksi!

Vapaaehtoiset!_pkuva

 

KVT:n kokeneet leiriläiset Charles ja Nawid.

CharlesjaNawid_pkuva

Lisää kuvia voi käydä katsomassa KVT:n Facebook-sivuilla.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *