Hae EVS-vapaaehtoiseksi Armeniaan!

Armenia_EVSArmenian pääkaupungissa Jerevanissa on useita paikkoja EVS-vapaaehtoisille!

Vapaaehtoiset työskentelevät mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä lasten parissa. Työnkuvaan kuuluu lasten opetusta sekä aktiviteettien ja työpajojen järjestämistä vapaaehtoisen omien kykyjen mukaisesti (mm. musiikki, taide, teatteri). Tehtäviin voi kuulua myös tiedotusta, kuten verkkosivujen päivitystä ja tapahtumien järjestämistä.

Katso täältä kaikkien EVS-paikkojen yksityiskohtaiset kuvaukset: EVS_descriptions_Armenia.

EVS-paikkoihin haetaan rahoitusta 30.4. päättyvässä hakuajassa, joten paikkojen rahoitus varmistuu vasta kesäkuun aikana. Vapaaehtoistyön voi aloittaa aikaisintaan elo-syyskuussa. Vapaaehtoistyön kesto on 6-12 kuukautta.

Vapaaehtoisen toivotaan olevan oma-aloitteinen, luova, luotettava, aidosti kiinnostunut lasten parissa toimimisesta, hyvä tiimityöskentelijä sekä osaavan sujuvasti englantia (tai jotain toista Euroopan suurista kielistä) sekä olevan halukas opiskelemaan armeniaa.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi (armenia) sekä maksetaan pieni taskuraha. Majoitus on yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa ja kaikille vapaaehtoisille järjestetään perehdytys ensimmäisen viikon aikana. Tämän lisäksi vapaaehtoisen tulee vapaaehtoisjaksonsa aikana osallistua kahteen valmennukseen. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

Lisätiedot ja hakeminen: lähetä englanninkielinen CV ja motivaationkirje 20.4. mennessä KVT:n toimistolle osoitteeseen: .

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

ESC-vapaaehtoiseksi kattojärjestöömme

Kattojärjestömme Service Civil International (SCI) hakee vapaaehtoista työskentelemään Peace in Practice -projektin parissa 8 kuukaudeksi Belgiaan.

Lue lisää »

Ryhmä ihmisiä pienellä sillalla.

Vapaaehtoistyöhön Venäjälle opetustaitoja kartuttamaan

Kiinnostaako vapaaehtoistyö, mutta haluaisit välttää lentämistä? KVT: n kautta pitkäaikaisvapaaehtoiseksi voi lähteä ulkomaille myös kohteisiin, joissa kansainvälisen kokemuksen saamisen ja rauhantyön voi tavoittaa myös maateitse.

Lue lisää »

Vapaaehtoisia metsässä Ranskan Guayanassa

ESC-projekti Ranskan Guayanassa keväällä 2020

ESC-projekteja on tarjolla useimmiten Euroopassa, mutta tämän projekti vie sinut Etelä-Amerikkaan. Lähde tutustumaan perinteisiin viljelytapoihin ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa paikallisiin yhteisöihin.

Lue lisää »