Infoillat Helsingissä 28.3. ja Tampereella 29.3.

Pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön Asiaan, Afrikkaan tai Latinalaiseen Amerikkaan? Vapaaehtoistyöleirille Eurooppaan tai leirinvetäjäksi Suomeen? Vaihtoehtoja kansainväliselle vapaaehtoistyölle on – ja vaikka kuinka!

Helsinki:

  • Tiistaina 28.3.2017, kello 18.00–19.30
  • Rauhanasema, Veturitori 3, 00520 Helsinki

Tampere:

  • Keskiviikkona 29.3.2017, kello 18.00-19.30
  • Telakka, Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere

Lähetämme nuoria ja aikuisia vapaaehtoistyöhön ulkomaille lyhytaikaisille vapaaehtoistyöleireille sekä pidempiaikaisiin vapaaehtoistyöprojekteihin, joissa vapaaehtoisemme työskentelevät yleishyödyllisissä ruohonjuuritason hankkeissa. Toimintamme ydinosa-alueena on myös kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Suomessa. Tämän lisäksi KVT tarjoaa vapaaehtoistyömahdollisuuksia turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille.

KVT:n infoillassa vieraat kuulevat kansainvälisen vapaaehtoistyön mahdollisuuksista sekä siihen liittyvistä käytännön asioista. Helsingissä illan aikana esitellään KVT:n toimintaa sekä kuullaan vapaaehtoisten tarinoita pitkäaikaisvapaaehtoistyöstä El Salvadorista sekä vapaaehtoistyöleireiltä Thaimaasta ja Espanjasta. Tampereella puolestaan paikalla kerrotaan leirikokemuksista Yhdysvalloista, Hong Kongista ja Itävallasta sekä pitkäaikaisvapaaehtoistyöstä Keniasta. Myös muut paikalla olevat vapaaehtoisemme voivat kertoa kokemuksistaan eri puolilta maailmaa sekä antaa hyviä käytännön vinkkejä vapaaehtoistyökohteen valinnassa. Luvassa siis mielenkiintoisia tarinoita, mukavaa jutustelua, hyvää seuraa ja pientä purtavaa!

Tule mukaan! Lisätietoja ja uusimmat päivitykset saat tapahtumien Facebook-sivuilta:
Helsinki ja Tampere

Lämpimästi tervetuloa!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *