Infoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä 19.3.2019

Infoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä

  • Tiistaina 19.3.2019 kello 18.00-19.30
  • Rauhanasema, Veturitori 3, Helsinki

Vapaaehtoistyöleirille Eurooppaan tai leirinvetäjäksi Suomeen? Pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön Afrikkaan, Aasiaan tai Latinalaiseen Amerikkaan? Vaihtoehtoja kansainväliselle vapaaehtoistyölle on – ja vaikka kuinka!

Perinteisessä KVT:n infoillassa vieraat kuulevat kansainvälisen vapaaehtoistyön mahdollisuuksista sekä siihen liittyvistä käytännön asioista.Illan aikana esitellään KVT:n toimintaa sekä kuullaan vapaaehtoisten tarinoita pitkäaikaisvapaaehtoistyöstä ja vapaaehtoistyöleireiltä. Paikalla olevat vapaaehtoisemme kertovat kokemuksistaan eri puolilta maailmaa sekä antavat hyviä käytännön vinkkejä vapaaehtoistyökohteen valinnassa. Luvassa siis mielenkiintoisia tarinoita, mukavaa jutustelua, hyvää seuraa ja pientä purtavaa!

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää ruohonjuuritason toiminnalla rauhaa, yhdessä tekemistä, yhdenvertaisuutta ja  aktiivista kansalaisuutta. Lähetämme nuoria ja aikuisia vapaaehtoistyöhön ulkomaille lyhytaikaisille vapaaehtoistyöleireille sekä pidempiaikaisiin vapaaehtoistyöprojekteihin, joissa vapaaehtoisemme työskentelevät yleishyödyllisissä ruohonjuuritason hankkeissa. Toimintamme ydinosa-alueena on myös kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Suomessa. Tämän lisäksi KVT tarjoaa vapaaehtoistyömahdollisuuksia turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille.

Lisätietoja saat tapahtuman Facebook-sivulta.

Jos olet kiinnostunut lisäämään rauhaa maailmaan vapaaehtoistyöllä, tule mukaan!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *