Huomioitavaa koronaviruksesta

Ulkoministeriö on eilen 12.3. päivittänyt matkustusohjettaan ja suosittaa välttämään tarpeetonta matkustamista koronaviruspandemian vuoksi. Tilanne maailmalla muuttuu jatkuvasti ja voi olla, että maat asettavat myös maahantulokieltoja. Suosittelemme KVT:llä seuraamaan tilanteen kehittymistä ja ulkoministeriön sivuja aktiivisesti.

Mikäli olet hakenut KVT:n kautta vapaaehtoiseksi ja koet tarpeelliseksi, että vapaaehtoistyöjakson ajankohtaa katsotaan uudestaan, olethan meihin yhteydessä! Eveliina toimistoltamme on yhteyshenkilö leiriasioissa () ja pitkäaikaisvapaaehtoiset voivat olla yhteydessä pitkäaikaisvaihdon työryhmään (). KVT:n puolesta vapaaehtoisjakson voi huoletta siirtää myöhempään ajankohtaan. Kannattaa selvittää omasta vakuutusyhtiöstä sekä lentoyhtiöstä, mitä mahdollinen matkojen peruutus tarkoittaisi. Olemme myös yhteydessä vapaaehtoisiin, mikäli vastaanottavilta järjestöiltä kuuluu uutisia.

Tilanne on ikävä niin vapaaehtoisille, projekteille kuin meille täällä KVT:llä, mutta seurataan tilannetta ja yritetään löytää kaikille paras mahdollinen ratkaisu.

KVT:n puolesta,

Anni Lamponen, puheenjohtaja

Tanja Rajala, toiminnanjohtaja

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *