EVS-vapaaehtoistyötä Prahassa

Vapaaehtoistyön tai jalkapalloteemaisen projektin koordinointia INEX-SDA -järjestössä

INEX-SDA -järjestö etsii kahta EVS-vapaaehtoista työskentelemään järjestön leirivaihdon ja vapaaehtoisleirien sekä jalkapalloon liittyvän globaalikasvatusprojektin parissa. Kumpikin vapaaehtoistyöpaikka on 12 kuukauden pituinen, ja työ alkaa maaliskuussa 1014. Vapaaehtoiset tulevat työskentelemään INEX SDA -järjestön toimistolla Prahassa.

European Voluntary Service -ohjelma on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille, ja se korvaa vapaaehtoisen matka- ja oleskelukulut pientä omavastuuta lukuunottamatta. Lisätietoa EVS -ohjelmasta.

Vapaaehtoistyö kansainvälisen vapaaehtoistyön osastolla

Toinen EVS-vapaaehtoisista tulee työskentelemään tehden järjestön kansainvälistä leirivaihtoa, tiedotystyötä,  järjestäen koulutuksia ja seminaareja mahdollisesti itse toimien myös vapaaehtoisleirin vetäjänä. Vapaaehtoinen osallistuu myös jonkun valinnaisen työryhmän työskentelyyn INEX-SDA:ssa ja voi kehittää myös itselleen jonkin oman projektin järjestössä.Vapaaehtoisella on mahdollisuus saada tsekin kielen tunteja.

Vapaaehtoistyö Fotbal pro rozvoj (Football for Development) -projektissa

Projektin ajatus on lisätä nuorten tsekkien globaalien kysymysten tuntemusta käyttäen apuna jalkapallon pelaamista. Vapaaehtoisen tehtävänä on auttaa Kicking for the better world! – kampanjan tekemisessä. Kampanjaa kuuluu jalkapalloturnauksia, keskusteluita, tapahtumia ja näyttelyitä eri puolilla Tsekkiä. Vapaaehtoisen tehtävänä on auttaa kampanjan käytännön järjestelyissä ja myös osallistua INEX-SDA:n työryhmien toimintaan ja tiedotustyöhön sekä järjestön toiseen globaalikasvatusprojektiin.Vapaaehtoisella on mahdollisuus saada tsekin kielen tunteja.

Lisätiedot projekteista.

Hae paikkoja 18.8. mennessä. Hakukaavakkeen ja lisätietoja saat osoitteesta

Hakijoiksi toivotaan joustavia, suvaitsevaisia ja innostuneita vapaaehtoisia, joilla on kiinnostusta sekä tiimityöskentelyyn että itsenäiseen työhön. Vapaaehtoisella on mahdollisuus oppia käytännön järjestötyöstä ja järjestö- tai globaalikasvatuskokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *