EVS-vapaaehtoistyötä Prahassa

Vapaaehtoistyön tai jalkapalloteemaisen projektin koordinointia INEX-SDA -järjestössä

INEX-SDA -järjestö etsii kahta EVS-vapaaehtoista työskentelemään järjestön leirivaihdon ja vapaaehtoisleirien sekä jalkapalloon liittyvän globaalikasvatusprojektin parissa. Kumpikin vapaaehtoistyöpaikka on 12 kuukauden pituinen, ja työ alkaa maaliskuussa 1014. Vapaaehtoiset tulevat työskentelemään INEX SDA -järjestön toimistolla Prahassa.

European Voluntary Service -ohjelma on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille, ja se korvaa vapaaehtoisen matka- ja oleskelukulut pientä omavastuuta lukuunottamatta. Lisätietoa EVS -ohjelmasta.

Vapaaehtoistyö kansainvälisen vapaaehtoistyön osastolla

Toinen EVS-vapaaehtoisista tulee työskentelemään tehden järjestön kansainvälistä leirivaihtoa, tiedotystyötä,  järjestäen koulutuksia ja seminaareja mahdollisesti itse toimien myös vapaaehtoisleirin vetäjänä. Vapaaehtoinen osallistuu myös jonkun valinnaisen työryhmän työskentelyyn INEX-SDA:ssa ja voi kehittää myös itselleen jonkin oman projektin järjestössä.Vapaaehtoisella on mahdollisuus saada tsekin kielen tunteja.

Vapaaehtoistyö Fotbal pro rozvoj (Football for Development) -projektissa

Projektin ajatus on lisätä nuorten tsekkien globaalien kysymysten tuntemusta käyttäen apuna jalkapallon pelaamista. Vapaaehtoisen tehtävänä on auttaa Kicking for the better world! – kampanjan tekemisessä. Kampanjaa kuuluu jalkapalloturnauksia, keskusteluita, tapahtumia ja näyttelyitä eri puolilla Tsekkiä. Vapaaehtoisen tehtävänä on auttaa kampanjan käytännön järjestelyissä ja myös osallistua INEX-SDA:n työryhmien toimintaan ja tiedotustyöhön sekä järjestön toiseen globaalikasvatusprojektiin.Vapaaehtoisella on mahdollisuus saada tsekin kielen tunteja.

Lisätiedot projekteista.

Hae paikkoja 18.8. mennessä. Hakukaavakkeen ja lisätietoja saat osoitteesta .

Hakijoiksi toivotaan joustavia, suvaitsevaisia ja innostuneita vapaaehtoisia, joilla on kiinnostusta sekä tiimityöskentelyyn että itsenäiseen työhön. Vapaaehtoisella on mahdollisuus oppia käytännön järjestötyöstä ja järjestö- tai globaalikasvatuskokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *