EVS-vapaaehtoiseksi SCI:n toimistoon Madridiin?

Haluatko näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista, viestinnästä, varainhankinnasta tai pakolaisuuteen liittyvästä toiminnasta?

EVS-vapaaehtoistyö kattojärjestömme SCI:n kansainvälisessä sihteeristössä Antwerpenissä tai sisarjärjestömme SCI Madridin toimistossa on loistava mahdollisuus kansainvälisen työkokemuksen hankkimiseen!

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, verkkokielikurssi sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

HUOM! Molempien maiden EVS-paikkoihin haetaan rahoitusta 26.4. päättyvässä Erasmus+ -hakuajassa, joten rahoitus varmistuu kesäkuun aikana.

Sciint_office_stateof Mind

SCI:n kansainvälinen sihteeristö – Antwerpen, Belgia

Service Civil Internationational (SCI) on KVT:n kattojärjestö, johon kuuluu 45 jäsenjärjestöä ja kumppanijärjestöjä kaikista maanosista. SCI on yksi maailman vanhimmista vapaaehtoistyöjärjestöistä ja on työskennellyt rauhan puolesta jo lähes 100 vuotta. Toimisto sijaitsee Antwerpenissä, Belgiassa. Paikkoja on kahdelle vapaaehtoiselle ja vapaaehtoisia etsitään ajanjaksolle 1.10.2016 – 30.09.2017.

Molempia vapaaehtoisia etsitään monipuolisiin tehtäviin varainkeruun ja viestinnän tehtäviin ja SCI:n uuden pakolaisiin liittyvän työryhmän toiminnan tukemiseen. Molemmat vapaaehtoiset tukevat myös SCI:n jäsenjärjestön VIA Belgian toimintaa ja voivat kesällä toimia leirinvetäjinä.

VAPAAEHTOISTEN PROFIILI: Vapaaehtoisten tulisi olla kiinnostuneita ihmisoikeuksista, pakolaisuuteen liittyvistä teemoista, vapaaehtoistyöstä ja jakaa SCI:n arvomaailma. Vapaaehtoisilla tulisi myös olla hyvä englannin kielen taito ja kyetä toimimaan monipuolisissa tehtävissä kiireisessä kansainvälisessä ilmapiirissä.

PAIKKAKOHTAISET KUVAUKSET: EVS SCI:n toimistossa_Antwerpen,Belgia

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN: lähetä englanninkielinen CV ja motivaatiokirje 27.3. mennessä KVT:n toimistolle osoitteeseen: . Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Sciint_esitteetPeace


SCI Madridin toimisto

SCI Madrid on Service Civil Internationalin jäsenjärjestö ja sen päätoimintamuoto on vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Espanjassa sekä vapaaehtoisten lähettäminen leireille ulkomaille. Vuosittain järjestö lähettää ja vastaanottaa yhteensä n. 500 vapaaehtoista. Tämän lisäksi Madridissa järjestetään myös erilaista paikallistoimintaa. EVS-vapaaehtoisia etsitään ajalle joulukuu 2016-lokakuu 2017 ”Volunteers Promoting Volunteering” -hankkeeseen, jossa vapaaehtoisten tehtäviin kuuluu mm.:

  • Vapaaehtoistyöhön hakevien neuvonta ja opastus
  • Vapaaehtoisvaihtoon ja leirikoordinaatioon liittyvät tehtävät
  • Madridissa toimivien vapaaehtoistoisryhmien koordinointi (Snacks on the street, Spanish classes, North-South and Ecosphere).
  • Ihmisoikeuksia, reilua kauppaa, vaihtoehtoisia talousmalleja, syrjäytymistä ym. käsittelevien työpajojen järjestäminen
  • Valmennusten järjestämisessä avustaminen
  • Verkostoituminen muiden vapaaehtoistyöjärjestöjen kanssa
  • Viestintämateriaalien valmisteleminen: uutiskirje, julisteet, esitteet ym.
  • Espanjassa pidettäville vapaaehtoistyöleireille osallistuminen

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työaika voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää. Työaika on max. 35 tuntia viikossa.

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Vapaaehtoisen toivotaan olevan kiinnostunut monikulttuurisuudesta ja jakavan SCI:n arvomaailman. Erityisesti aikaisempaa vapaaehtoistyökokemusta painotetaan valinnassa (ei tarvitse olla KVT:stä tai SCI:sta, kaikki vapaaehtoistyö on plussaa). Vapaaehtoisella tulisi olla kohtuullinen espanjan kielen taito.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN: lähetä espanjankielinen CV ja motivaatiokirje 17.4. mennessä KVT:n toimistolle osoitteeseen: . Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Adventure_Marttinen2015_Rajattu

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

ESC-vapaaehtoiseksi kattojärjestöömme

Kattojärjestömme Service Civil International (SCI) hakee vapaaehtoista työskentelemään Peace in Practice -projektin parissa 8 kuukaudeksi Belgiaan.

Lue lisää »

Ryhmä ihmisiä pienellä sillalla.

Vapaaehtoistyöhön Venäjälle opetustaitoja kartuttamaan

Kiinnostaako vapaaehtoistyö, mutta haluaisit välttää lentämistä? KVT: n kautta pitkäaikaisvapaaehtoiseksi voi lähteä ulkomaille myös kohteisiin, joissa kansainvälisen kokemuksen saamisen ja rauhantyön voi tavoittaa myös maateitse.

Lue lisää »

Vapaaehtoisia metsässä Ranskan Guayanassa

ESC-projekti Ranskan Guayanassa keväällä 2020

ESC-projekteja on tarjolla useimmiten Euroopassa, mutta tämän projekti vie sinut Etelä-Amerikkaan. Lähde tutustumaan perinteisiin viljelytapoihin ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa paikallisiin yhteisöihin.

Lue lisää »