EVS-vapaaehtoiseksi sisarjärjestömme toimistoon Gotlantiin tai Barcelonaan?

Gotlanti

Oletko vapaaehtoistyön koordinoinnista ja viestinnästä innostunut 18-30 -vuotias? Kiinnostaako sinua rauhanjärjestössä työskentely ja yhteisöllinen asuminen? Haluatko parantaa ruotsin kielen taitoasi? Jos vastasit kyllä, hae EU-tuetuksi EVS-vapaaehtoiseksi KVT:n sisarjärjestöön Ruotsiin! – Barcelonan paikan kuvaus alla –

Vapaaehtoistyöpaikka sijatsee Gotlannin saarella olevassa Suderbyn ekokylässä. Vapaaehtoistyöjakso on alkaa  vuoden 2018 alussa ja kestää koko vuoden. Projekti on jo saanut rahoituksen EU:n Erasmus+ -ohjelmasta.

Vapaaehtoisen pääasiallisiin tehtäviin kuuluu SCI Ruotsin vapaaehtoisvaihdon koordinointi (Ruotsiin vapaaehtoistyöleireille saapuvien sekä Ruotsista ulkomaille lähtevien vapaaehtoisten hakemusten käsittely) Ruotsissä järjestettävien vapaaehtoistyöleirien järjestämisessä avustaminen, leireistä ja SCI:sta tiedottaminen, vapaaehtoisten valmentaminen, leirinvetäjien rekrytoiminen sekä muut tarvittavat tehtävät. Tehtävässä saa loistavan näköalapaikan pienen kansalaisjärjestön toimintaan. Lue täältä lisää: Call EVS – SCI Sweden

Vapaaehtoisen toivotaan jakavan SCI verkoston arvomaailman, olevan oma-aloitteinen, luotettava, aidosti kiinnostunut mainituista tehtävistä, hyvä tiimityöskentelijä sekä osaavan englantia ja hieman ruotsia. Majoitus on Suderbyn ekokylässä, joten hakijoiden tulee soveltua yhteisölliseen asumiseen.

HAKEMINEN: lähetä englanninkielinen tai ruotsinkielinen CV ja motivaatiokirje osoitteisiin: ja Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Barcelona

Haluatko toimia yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta? Lähde EVS-vapaaehtoiseksi sisarjärjestömme SCI Katalonian toimistoon – saat näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista!

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Opetushallituksen sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

SCI Katalonia on kansainvälisen rauhanliikkeen Service Civil Internationalin (SCI) jäsenjärjestö, joka edistää vapaaehtoistyön avulla rauhaa, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, kestävää kehitystä, kulttuurienvälistä ymmärrystä ja solidaarisuutta. Pääasialliset toimintamuodot ovat vapaaehtoistyöleirit, pitkäaikainen vapaaehtoistyö sekä seminaarit ja valmennukset.

SCI Katalonian toimisto sijaitsee Barcelonassa. Paikkoja on kahdelle EVS-vapaaehtoiselle. Vapaaehtoistyö alkaa syyskuussa 2018 ja päättyy syyskuussa 2019.

Vapaaehtoisten tehtäviin kuuluu:

  • Ohjeistavat ulkomaille lähteviä vapaaehtoisia ja käsittelevät vapaaehtoisten hakemukset
  • Pitävät yhteyttä yhteistyökumppaneihin
  • Osallistuvat pitkäaikaisesta vapaaehtoistyöstä tiedottamiseen
  • Osallistuvat kesällä Kataloniassa järjestettäville vapaaehtoistyöleireille

Lue täältä paikan tarkka kuvaus: Call for participants – SCI Catalunya 2018

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työtä voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, kielikurssi, vakuutus sekä pieni taskuraha.

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Hae tähän jos osaat englantia ja kohtuullisesti espanjaa ja olet innostunut opiskelemaan katalaania. Vapaaehtoisen tulisi myös olla joustava, vastuuntuntoinen. oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi arvostetaan aiempaa kokemusta SCI:sta, vapaaehtoistyöleireistä, nuorisovaihdoista tai kansainvälisistä valmennuksista.

HUOM! jos olet kiinnostuneempi yhteisöllisestä asumisesta ja kestävästä maanviljelystä, voit hakea EVS-vapaaehtoistyöhön myös CAN PIRIMOSCAN maatilalle Kataloniaan. Haku toimii muutoin samalla tavalla, mutta täytä tämä hakulomake

HAKEMINEN: Lähetä englannin-, espanjan- tai katalaaninkielinen CV ja motivaatiokirje sekä täytä tämä lomake 8.1.2018 mennessä. Hakemukset tulee lähettää KVT:n toimistolle osoitteeseen: Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

ESC-vapaaehtoiseksi kattojärjestöömme

Kattojärjestömme Service Civil International (SCI) hakee vapaaehtoista työskentelemään Peace in Practice -projektin parissa 8 kuukaudeksi Belgiaan.

Lue lisää »

Ryhmä ihmisiä pienellä sillalla.

Vapaaehtoistyöhön Venäjälle opetustaitoja kartuttamaan

Kiinnostaako vapaaehtoistyö, mutta haluaisit välttää lentämistä? KVT: n kautta pitkäaikaisvapaaehtoiseksi voi lähteä ulkomaille myös kohteisiin, joissa kansainvälisen kokemuksen saamisen ja rauhantyön voi tavoittaa myös maateitse.

Lue lisää »

Vapaaehtoisia metsässä Ranskan Guayanassa

ESC-projekti Ranskan Guayanassa keväällä 2020

ESC-projekteja on tarjolla useimmiten Euroopassa, mutta tämän projekti vie sinut Etelä-Amerikkaan. Lähde tutustumaan perinteisiin viljelytapoihin ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa paikallisiin yhteisöihin.

Lue lisää »