Useita EVS-paikkoja Kroatiassa ja Sloveniassa

EVS sisarjärjestömme toimistossa Kroatiassa!

Kiinnostaako sinua kansainvälisen vapaaehtoistyön parissa ja mahtavassa monikulttuurisessa ryhmässä työskenteleminen? Nyt on loistava mahdollisuus saada näköalapaikka vapaaehtoistyötä välittävän järjestön toimintaan ja hakea EVS-vapaaehtoiseksi sisarjärjestömme VCZ:n toimistoon Kroatiaan! EVS-vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 18-30 -vuotiaat. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus sekä maksetaan pieni taskuraha.

Jos kiinnostuit, niin lähetä kyselyt ja englanninkielinen hakemus (CV ja motivaatiokirje) KVT:n toimistoon osoitteeseen mahdollisimman pian, paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen on löytynyt!

Alla lisätietoja paikasta:

Kroatian EVS-kuva

VCZ is currently looking for 2 volunteers to come for EVS with us in 2015 (for 11 month, 1st of February – 31st of December).

What we expect volunteers to be/have:
* support on workcamps, placement and promotional activities
* excellent English verbal and written communication skills
* computer (design, social networks, Microsoft Office) skills
* team player, comfortable in working with a variety of people
* organized and able to multi task
* respect for VCZ and SCI values

Very welcome to have:
* Croatia verbal and written communication skills
* graphic design skills (creating leaflets, poster, fb covers)

What we offer:
* great combination of volunteering, learning, traveling and meeting new people
* healthy working atmosphere in Zagreb city centre
* work in VCZ office (with 6 girls, 2 dogs and many local volunteers) and in different local communities around Croatia
* work desk with PC or laptop
* freedom to develop ideas and activities
* bicycle
* lots of public holidays during the year
* time of your life

Selection will be done during August and/or first week of September. Apply soon, we are looking for you!
Applications should be sent to:


 

Kuva - EVS KuterevoEVS karhujensuojelukeskuksessa Kroatiassa!

Luontoa ja eläimiä rakastaville tarjolla mahtava EVS-mahdollisuus Kroatiassa!

Kroatiassa Velebitin kylän lähellä olevaan karhujensuojelukeskukseen etsitään kahta EVS-vapaaehtoista tämän vuoden syksystä alkaen. Paikan yksityiskohtainen kuvaus löytyy täältä.

EVS-vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 18-30 -vuotiaat. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus sekä maksetaan pieni taskuraha.

Jos kiinnostuit, niin lähetä kyselyt ja englanninkielinen hakemus (CV ja motivaatiokirje) KVT:n toimistoon osoitteeseen mahdollisimman pian, paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen on löytynyt.

 

 


 

EVS sisarjärjestömme toimistossa Sloveniassa!

Myös Sloveniassa saat näköalapaikan vapaaehtoistyön koordinointiin keskittyvän järjestön toimintaan ja asut viihtyisässä Ljubljanan kaupungissa. Vapaaehtoisen tulisi aloittaa tammikuussa ja olla halukas jäämään koko vuodeksi. Vapaaehtoisen osallistuu sisarjärjestömme Zavod Voluntariatin monipuolisiin tehtäviin:

EVS Slovenia

  • Auttaa vapaaehtoistyöleirien ja nuorisovaihtojen järjestämisessä
  • Osallistuu valmennusten, työpajojen ja vapaaehtoistoiminnan ohjaamiseen
  • Työaika on joustava: n. 7 tuntia päivässä

EVS-vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 18-30 -vuotiaat. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus sekä maksetaan pieni taskuraha.

Jos kiinnostuit, niin lähetä kyselyt ja englanninkielinen hakemus (CV ja motivaatiokirje) KVT:n toimistoon viimeistään 29.8. mennessä:

 

Lisätietoja tästä EVS-paikasta löydät täältä.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kutsu kevätvuosikokoukseen 7.4.

Hyvä KVT:n jäsen! Tervetuloa KVT:n kevätvuosikokoukseen, joka pidetään koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti etäkokouksena tiistaina 7.4.2020 klo 17.30. Mikäli haluat osallistua kokoukseen, lähetä sähköpostiviesti puheenjohtaja Anni Lamposelle  () viimeistään kokouspäivänä klo 15. Puheenjohtaja lähettää osallistumislinkin kokoukseen ennen kokouksen alkua. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokousasiakirjat saat etukäteen nähtäväksi pyytämällä ne KVT:n toimistolta:  . Tervetuloa! P.S. Muistathan maksaa jäsenmaksusi! Etkö […]

Lue lisää »

Koronavirustilanteen vaikutukset KVT:n toimintaan

KVT yhdessä kansainvälisen verkoston Service Civil Internationalin (SCI) kanssa on käynyt keskustelua koronavirustilanteesta ja sen vaikutuksista kansainväliseen vapaaehtoistyöhön. Painotamme vastuullisuutta kaikessa toiminnassamme ja tässä tilanteessa päädyimme tekemään väliaikaisen ratkaisun, että kaikki vapaaehtoistyöleirien haut keskeytetään 30.4. asti. Lisätietoja päätöksestä ja päivittyvää tietoa tilanteesta löytyy SCI:n nettisivuilta Jatkamme tilanteen seuraamista ja tiedotamme uusista päätöksistä myös omilla nettisivuillamme […]

Lue lisää »