Etelän leireille ja pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön lähtevien valmennus 8.4.

Solidaarisen maailman rakentamista? Kokemuksia, jotka kantavat läpi elämän? Uuden oppimista ja taitoja tulevaisuuden varalle?  Näitä saa vapaaehtoistyöstä maailmalta!

KVT järjestää lähtövalmennuksen Helsingissä lauantaina 8.4.2017 (paikka: Kepa ry, Elimäenkatu 25-27, 5. krs). Valmennukseen osallistumista edellytetään kaikilta, jotka lähtevät Etelän leirille tai 1-12 kuukauden kestoiseen, pidempiaikaiseen vapaaehtoistyöhön. Valmennukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, jotka ovat jo hakeneet vapaaehtoistyöhön tai joilla on suunnitelmissa lähteä vapaaehtoistyöhön kevään/kesän 2017 aikana. HUOM. Jos haluaisit tulla, mutta päivä ei sovi sinulle, niin voit ilmoittautua myös seuraavaan la 10.6. pidettävään valmennukseen.

Päivän aikana tutustutaan KVT:n toimintaan sekä käsitellään monipuolisesti kansainväliseen vapaaehtoistyöhön liittyviä asioita, vapaaehtoistyöhön valmistautumista, käytännön järjestelyjä, vapaaehtoistyön vastuullisuutta ja vapaaehtoistyön merkitystä. Valmennuksessa saadaan myös hyödyllistä tietoa erilaisen kulttuurin kohtaamisesta sekä uudessa ympäristössä elämisen tuomista oppimiskokemuksista ja haasteista. Tämän lisäksi valmennuksessa tavataan muita vapaaehtoistyötänsä suunnittelevia ja kokemusta jännittäviä ihmisiä. Valmennus on toiminnallinen ja vuorovaikutuksellinen, joten osallistujien toivotaan olevan aktiivisia. Valmentajina toimivat KVT:n kokeneet vapaaehtoiset, jotka ovat kaikki olleet aiemmin vapaaehtoistyössä eri puolilla maailmaa. He kertovat päivän aikana omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tapahtumassa tarjotaan aamukahvi/tee, kasvisluonas ja iltapäiväkahvi/tee. Ruokailuista kerätään 7 euron ruokamaksu.

Jos olet lähdössä pitkäaikaisvapaaehtoiseksi tai Etelän leirille, tule paikalle lauantaina 8.4. kello 9.30–18.00. Luvassa on tärkeitä näkökulmia matkaan lähtemisestä mukavassa ja rennossa seurassa!

Ilmoittautuminen ke 5.4. mennessä osoitteeseen . Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä minne ja kuinka pitkäksi ajaksi aiot lähteä vapaaehtoistyöhön sekä mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Kaikilla osallistuvilla tulee olla myös KVT:n jäsenmaksu maksettuna valmennuspäivään mennessä.

Tervetuloa!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *