Etelän leireille ja pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön lähtevien valmennus 25.4.

Hei kaikki Etelän leireille tai pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön lähtevät!

KVT järjestää lähtövalmennuksen Pasilan Rauhanasemalla lauantaina 25.4. Valmennus on pakollinen kaikille niille, jotka lähtevät Etelän leireille tai 1-12 kuukauden kestoiseen, pidempiaikaiseen vapaaehtoistyöhön. Valmennukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, jotka ovat jo hakeneet vapaaehtoistyöhön tai joilla on suunnitelmissa lähteä vapaaehtoistyöhön touko/kesä/heinäkuun 2015 aikana.

Päivän aikana saat lisää hyödyllistä tietoa uuden ja erilaisen kulttuurin kohtaamisesta, sen antamista iloista ja haasteista. Saat myös tietoa käytännön asioista, joihin tulet mitä todennäköisimmin reissusi aikana törmäämään ja, joista sinun on hyvä olla tietoinen jo ennen matkaa. Tapaat muita kanssasi samassa tilanteessa olevia, matkaansa suunnittelevia ja jännittäviä ihmisiä. Valmentajina toimivat KVT:n aktiivit, joilla on itsellään aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä eri puolilla maailmaa. He kertovat päivän aikana myös omista kokemuksistaan ja vastaavat mielellään mielessäsi pyöriviin kysymyksiin. Tapahtumassa tarjotaan aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi/tee, joista peritään 5 euron ruokamaksu.

Jos siis olet lähdössä pitkäaikaisvapaaehtoiseksi tai Etelän leirille, tule Rauhanasemalle lauantaina 25.4. kello 9.30–17.00. Luvassa on tärkeitä näkökulmia matkaan lähtemisestä mukavassa ja rennossa seurassa!

Ilmoittautuminen viimeistään 22.4. mennessä osoitteeseen . Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä minne ja kuinka pitkäksi ajaksi aiot lähteä vapaaehtoistyöhön sekä mahdollisesta erityisruokavaliostasi.

Tervetuloa!

MeriPaunonen_Salar de Uyuni, Bolivia

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *