ESC-projekti Ranskan Guayanassa keväällä 2020

ESC-projekteja on tarjolla useimmiten Euroopassa, mutta tämän projekti vie sinut Etelä-Amerikkaan. Lähde tutustumaan perinteisiin viljelytapoihin ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa paikallisiin yhteisöihin.

Vapaaehtoisia metsässä Ranskan Guayanassa

ESC-projekti ”Establishment of a network of volunteers on traditional agriculture in French-Guyana” kestää kuusi viikkoa alkaen 3.3.2020 ja päättyen 10.4.2020. Projektin tarkoituksena on käynnistää vapaaehtoistoiminnan verkostoa paikallisten ja kansainvälisten vapaaehtoisten voimin. Vapaaehtoiset työskentelevät perintesen maanviljelyn saralla ja tutustuvat paikallisiin kyliin ja kyläyhteisöihin.

Vapaaehtoisia kokoontuneina syömään

Projektissa vapaaehtoiset majoitetaan pareittain paikallisissa perheissä. Vapaaehtoiset kokoontuvat yhteen projektin aikana kolmesti pohtimaan projektin toimintaa, tutustumaan toisiinsa ja projektin toimintaympäristöön. Projektiin osallistuvien tulee olla 18-31-vuotiaita ja kiinnostuneita projektin teemoista. Vapaaehtoisille korvataan matkakulut ja tarjotaan majoitus, ruoka sekä vakuutus projektin aikana.

Hae 20.1.2020 mennessä tämän lomakkeen kautta. Lisätietoja voit lukea hakuilmoituksesta.

Vapaaehtoisia katoksessa opiskelemassa

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *