Avainsana-arkisto: vapaaehtoinen valokeilassa

Vapaaehtoinen valokeilassa: Hanna Rask

Uusin vapaaehtoinen valokeilassa on KVT:n varapuheenjohtaja ja supervapaaehtoinen Hanna Rask. Hannalla on viime vuosina ollut sormensa pelissä monessa eri KVT:n tapahtumassa ja valmennuksissa, mutta erityisesti Suomen leirien järjestämisessä. Päivittipä hän tätä blogiakin jossain vaiheessa! Lue alta mitä mietteitä Hannalla on KVT:stä ja vapaaehtoistyöstä.

Vapaaehtoinen valokeilassa: Kimmo Elomaa

Blogissa esittäytyy kesätauon jälkeen ilopilleri Kimmo Elomaa, joka on KVT:n aktiivinen vapaaehtoinen jo useamman vuoden takaa. Kimmo päätyi monen muun tavoin mukaan KVT:n toimintaan osallistumalla ensin vapaaehtoistyöleirille ulkomailla, ja on sittemmin ollut monessa mukana niin kotimaassa kuin kansainvälisessäkin toiminnassa.

Vapaaehtoinen valokeilassa: Mahis

Mahis on vähän kaikessa KVT:n toiminnassa mukana oleva iloinen hengen nostattaja. Hänet löytää tapahtumissa usein kameran takaa, valmentamassa tai seremoniamestarin roolissa. Lue alta mikä innosti Mahiksen tekemään vapaaehtoistyötä ja mikä hänen mielestään on parasta KVT:n vapaaehtoisena toimimisessa!

Vapaaehtoinen valokeilassa

Kuka olet ja mitä teet? Anna-Stiina Lundqvist, Kepan viestinnän asiantuntija. Mikä on sinun yhteytesi KVT:hen? Osallistuin ensimmäiselle vapaaehtoistyöleirilleni Kataloniassa elokuussa 1997. Aktivoiduin enemmän Turun paikallisryhmässä alkuvuodesta 1998 ja toimin muun muassa ryhmän talousvastaavana.

Volunteering in Finland!

Julius Buyoya participated in two camps in Finland this summer. His participation was made possible by the Awakening Awareness Initiative (Yhteistä ymmärrystä -hanke), which aims to offer the possibility to asylum seekers and immigrants living in Finland to take part on KVT’s Finnish workcamps. Read his story here below!

Vapaaehtoinen valokeilassa

KUKA OLET JA MITÄ TEET? Olen Anni, helsinkiläinen vastavalmistunut ranskan ja enkun ope ja toimin tällä hetkellä KVT:n varapuheenjohtajana. MIKSI JA MILLOIN ALOIT TEHDÄ VAPAAEHTOISTYÖTÄ? Vapaaehtoistyötä olen tehnyt koko ikäni urheiluseuroissa ja yliopistolla ainejärjestössä sekä opiskelijapolitiikassa. Perheessäni on aina oltu aktiiviisia vapaaehtoistyöntekijöitä, joten omena ei kauas pudonnut…