Avainsana-arkisto: vammaiset

Leirinvetäjänä Äijälän perhekodissa 2016

Millaista on toimia leirinvetäjänä KVT:n vapaaehtoisleirillä? Lue täältä Piia Niemen kokemuksesta leirinvetäjänä Äijälän perhekodissa Jyväskylässä viime kesänä. Vinkki Piian kuvauksesta inspiroituville: leirinvetäjiä on haussa taas kesän 2018 leireille!

Vapaaehtoistyöhön Meksikoon?

Tiesitkö, että KVT:llä on pitkäaikaisia vapaaehtoistyöpaikkoja myös Meksikon Chiapasissa? Vapaaehtoistyötä on lasten, nuorten, alkuperäiskansojen, kehitysvammaisten, äitiysterveyden, ympäristön ja permakulttuurin parissa. Kaikkien vapaaehtoisten tulisi osata ainakin espanjan alkeet.

EVS-vapaaehtoiseksi erityislasten pariin Puolaan? Kiireellinen haku!

Kiinnostaako sinua erityislasten parissa työskenteleminen? Oletko kärsivällinen ja sopeudut hyvin uusiin olosohteisiin? Kiinnostunut opiskelemaan Puolaa? Nämä EVS-paikat täytetään heti kun sopivat vapaaehtoiset löytyvät, kiinnostuneiden kannattaa siis hakea heti! 

Uusia kokemuksia leirinvetäjänä Virossa

KUKA OLET JA MITÄ TEET? Nimeni on Aleksi ja olen 27-vuotias. Olen valmistumassa tänä syksynä yhteisöpedagogiksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta Helsingin kampukselta. Olen opinnoissani erikoistunut nuorisotyöhön, mutta olen tehnyt myös jonkun verran järjestötyötä. Intohimona minulla elämässä on rap-musiikin tekeminen, Stand up-komedia, teatteri ja muu esittävä taide.

EVS-vapaaehtoiseksi “Volunteering, leisure time and disability” -ohjelmaan Belgiaan?

Belgiaan etsitään EVS-vapaaehtoista “Volunteering, leisure time and disability” -ohjelmaan, jossa vapaaehtoinen edistää tietoutta kehitysvammaisista, heidän oikeuksistaan ja osallistuu järjestämään erilaisia työpajoja ja sosiaalisia aktiviteetteja. Vapaaehtoinen tulee osallistumaan myös retkien ja leirien järjestelyihin yhdessä muiden kansainvälisten vapaaehtoisten kanssa.Vapaaehtoisjakso alkaa 1.9.2015 ja kestää vuoden.

Erilainen joulu Vietnamissa

Olin jo useamman vuoden haaveillut siitä, että lähtisin maailmalle tekemään vapaaehtoistyötä. Rakastan matkustamista sekä erilaisiin kulttuureihin tutustumista ja ajattelin, että vapaaehtoistyö on loistava mahdollisuus tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin. Kesän 2014 mietin vapaaehtoistyöleirille lähtemistä, etsin tietoa netistä ja tutustuin eri vaihtoehtoihin. Puhuin asiasta mahdollisimman monen ystävän, tutun ja perheenjäsenen kanssa, jotta lähtisin varmasti myös toteuttamaan haavettani, […]

Vapaaehtoiseksi Skotlantiin?

Oletko innostunut luonnonläheisestä elämästä ja yhteisöllisestä asumisesta? Sisarjärjestömme Iso-Britanniassa etsii kiireellisesti vapaaehtoista Pohjois-Skotlannissa sijaitsevaan Corbenic Camphill -yhteisöön, jossa vapaaehtoinen tulisi työskentelemään oppimisvaikeuksista kärsivien asukkaiden kanssa. Vapaaehtoiselle tarjotaan ruoka ja asuminen sekä maksetaan £140 taskurahaa per kuukausi. Tehtäviin kuuluu: • Asukkaiden avustaminen päivittäisissä askareissa • Kotitaloustöiden tekeminen ja ruoan valmistaminen • Yksi seuraavista tehtävistä: puutarhanhoito, maatilalla työskenteleminen, […]