Avainsana-arkisto: USA

Lähde vapaaehtoistyöhön Yhdysvaltoihin!

Vuosi Stanton Homessa on ollut elämää mullistava kokemus. Tuntuu, että joka päivä olen oppinut uutta itsestäni tai elämästä. Kiitos kuuluu kaikille täällä tapaamilleni ihmisille sekä erityisesti Stanton Homen mahtaville asukkaille, saksalaiselle ja brasilialaiselle ”siskolleni” sekä amerikkalaiselle ”house mumille”. Löysin valtameren takaa toisen perheen sitä lainkaan odottamatta.

Kevätleirille Yhdysvaltoihin tai Islantiin?

Vaikka pääasiallinen leirikausi keskittyykin kesään, niin myös keväällä järjestetään paljon erilaisia leirejä ympäri maailman! Leirille voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, yläikärajaa ei ole. Niillä tehdään yleishyödyllistä työtä kansainvälisessä ryhmässä ja ne kestävät 2-4 viikkoa. Leiriläisiltä ei odoteta ammatillista osaamista vaan reipas työote, englannin kielen taito ja avoin asenne riittävät.

Maailmanmatkaaja Lilli innostui luomuviljelystä Yhdysvalloissa

Helmikuussa 2013 löysin itseni jälleen lentokentältä, tällä kertaa matkalla kohti yhdysvaltalaista pikkukaupunkia. Ennen tätä reissua olin ollut seitsemän kertaa ulkomailla joko töissä, vapaaehtoistöissä tai opiskelemassa. Vuosien varrella olen muun muassa kuorinut katkarapuja Grönlannissa ja osallistunut linnan entisöintiin Belgiassa.