Avainsana-arkisto: Tšekki

Jalkapalloa ja solidaarisuutta Prahassa

Kiinnostaako sinua jalkapallo, kansainväliset kohtaamiset, nuorten kanssa toimiminen ja tapahtumien järjestäminen? Oletko 18-30 -vuotias? Jos vastasit kyllä, niin lähde Tsekkiin EVS-vapaaehtoiseksi Football for Development -projektiin helmikuusta 2018 – tammikuuhun 2019 saakka. 

Luomuviljelyä ja yhteisöllistä elämää Tšekissä

Kirjoittaja: Mika Sand Minun ensimmäinen vapaaehtoistyöleirini suuntautui toukokuussa 2014 Tšekkiin, pieneen kylään nimeltä České Kopisty. Leirin teemana oli luomuviljely Camphill-keskuksessa ja leiri kesti kaksi viikkoa. Lyhyesti sanottuna Camphill on maailmanlaajuinen liike, joka on perustettu ihmisille, joilla on oppimisvaikeuksia tai muita erityistarpeita.

Uusien kokemusten lähteillä Japanissa ja Tsekissä

Viime kesänä Jussi Ranta urakoi oikein kunnolla vapaaehtoistyöleirien parissa – hän osallistui ensin heinäkuussa lastenleirille Japanissa ja syyskuussa auttoi piha- ja puutarhatöiden parissa Tsekeissä. Alla lisää Jussin leirikokemuksista! Leiri nro 1. Lasten kesäleiri Japanin kauniissa pohjoisessa Minun täytyy heti alkuun tunnustaa, että kesä 2014 oli ensimmäinen kesä, jolloin olen osallistunut vapaaehtoistyöleireille. Yhteensä olen ”leireillyt” kesän […]

EVS-vapaaehtoistyötä Prahassa

Vapaaehtoistyön tai jalkapalloteemaisen projektin koordinointia INEX-SDA -järjestössä INEX-SDA -järjestö etsii kahta EVS-vapaaehtoista työskentelemään järjestön leirivaihdon ja vapaaehtoisleirien sekä jalkapalloon liittyvän globaalikasvatusprojektin parissa. Kumpikin vapaaehtoistyöpaikka on 12 kuukauden pituinen, ja työ alkaa maaliskuussa 1014. Vapaaehtoiset tulevat työskentelemään INEX SDA -järjestön toimistolla Prahassa.

Vapaaehtoisleirejä teemoittain: joogaa, eläinleirejä ja teatteria!

Vapaaehtoisleireillä on tarjolla monenlaista työtä monenlaisissa olosuhteissa. Itselle sopivan leirin voi valita vaikkapa omien harrastustensa pohjalta. Poimimme leirinhakukoneesta makupaloja joogaleireistä, teatterileireistä sekä eläinten hoitoon liittyvistä leireistä!