Avainsana-arkisto: Japani

Dinosauruksia ja toimintaa lasten kanssa

Vaikka elokuussa Suomen alkamaton kesä alkaakin olla jo lopuillaan, on se suurimmassa osassa maailmaa kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien kulta-aikaa. Elokuussa onkin mahdollisuus lähteä leirille vaikkapa Japaniin Fukushiman alueelle, Venäjälle dinosauruskaivauksille tai Saksaan vanhalle maatilalle!

Uusien kokemusten lähteillä Japanissa ja Tsekissä

Viime kesänä Jussi Ranta urakoi oikein kunnolla vapaaehtoistyöleirien parissa – hän osallistui ensin heinäkuussa lastenleirille Japanissa ja syyskuussa auttoi piha- ja puutarhatöiden parissa Tsekeissä. Alla lisää Jussin leirikokemuksista! Leiri nro 1. Lasten kesäleiri Japanin kauniissa pohjoisessa Minun täytyy heti alkuun tunnustaa, että kesä 2014 oli ensimmäinen kesä, jolloin olen osallistunut vapaaehtoistyöleireille. Yhteensä olen ”leireillyt” kesän […]

Esittelyssä syysleirejä

Syksyllä vapaaehtoisleirille Etelään tai Eurooppaan! Ovatko syyssuunnitelmasi auki? Vapaaehtoisleirejä on vielä tarjolla syys- ja lokakuussa esimerkiksi Tansaniassa, Keniassa, Japanissa, Thaimaassa, Mongoliassa että monessa Euroopan maassa kuten Islannissa, Sveitsissä ja Saksassa. Kaikki syys-lokakuussa tarjolla olevat 82 leiriä löydät tästä.

Uusi vapaaehtoisleiri Japanissa!

Haluatko päästä elokuussa Japaniin? Vapaaehtoisia tarvitaan Hagiin, Yamaguchin prefektuuriin, vanhan ala-asteen ja sen läheisen metsän kunnossapitotöihin. Alueella on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa esteettömiä lastenleirejä. Lisäksi leirin tavoitteena on aktivoida paikallista yhteisöä kunnostamaan kyläänsä. Vapaaehtoisia voidaan tarvita myös lasten aktiviteettien ja paikallisten tapahtumien järjestämisen apuna. Leiri järjestetään 9.-19.8.2013. Lue lisää täältä! Hakuohjeet täällä.