Avainsana-arkisto: Irlanti

Ekokylään Irlantiin tai nuorisotyöhön Bulgariaan?

European Voluntary Service -paikkoja 18-30-vuotiaille European Voluntary Service -ohjelman piirissä olevat paikat on tarkoitettu 18-30-vuotiaille, ja ohjelma korvaa osallistujan kulut lukuunottamatta pientä omavastuuosuutta. Lue lisää ohjelmasta.  Paikkoja on tarjolla 26.9. mennessä Irlannissa ja Bulgariassa. Työtehtävät liittyvät nuorisotyöhön, koulutukseen, luomuviljelyyn, kestävään elämäntapaan ja tapahtumajärjestelyyn.

Järjestötyötä Irlannissa

VSI Ireland järjestö etsii vapaaehtoista leirivaihdon pariin KVT:n Irlannin sisarjärjestö etsii vapaaehtoistyöntekijää hoitamaan järjestön leirivaihtoa, ulkomaille lähtevien vapaaehtoisten valmennuksia, tekemään arviointeja ja tukemaan Irlannin vapaaehtoisleiritoimintaa. Vapaaehtoista haetaan koko vuodeksi 2014.

Esittelyssä elokuun leirejä

Leirejä Ukrainassa, Tallinnassa, Yaroslavlissa Venäjällä ja Irlannissa Elokuussa on tilaa vielä 143 vapaaehtoisleirillä maailmanlaajuisesti. Kaikki leirit löytyvät leirinhakukoneesta, mutta tässä esittelemme niistä neljä: leipäfestivaalit Ukrainassa, vaihtoehtokulttuuria Tallinnassa, lastenleiri Yaroslavlissa ja luonnonsuojeluleiri Irlannissa. Kaikki elokuun leirit löydät tästä!