Tervetuloa KVT:n Vapaaehtoispäiville 30.9.-1.10.!

Ohoi KVT:n vapaaehtoiset ja tukijat! 

Olitko kesällä KVT:n kautta leirillä tai pitkäaikaisvapaaehtoisena? Oletko entinen KVT:n aktiivi ja haikalet taas yhteyttä sinulle rakkaaseen yhteisöön? Onko lähipiirisi lopen kyllästynyt leiritarinoihisi? Kiinnostaako kansainvälinen vapaaehtoistyö? Ei hätää, KVT:n legendaariset vapaaehtoispäivät ovat täällä taas! 

Luvassa on kaksi päivää timanttista ohjelmaa, chillausta hyvässä seurassa ja tietenkin hyvää ruokaa! Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhat vapaaehtoiset ja jäsenet. 

Tule mukaan parantamaan maailmaa vanhojen tuttujen ja uusien ystävien seurassa!

Mitä?

Kaksipäiväinen yhteisötapahtuma Helsingissä Rauhanasemalla. Tavoitteena tutustua KVT:hen ja toisiin vapaaehtoisiin sekä vaihtaa kokemuksia vapaaehtoisuudesta ja rauhantyöstä Suomessa ja maailmalla. Lauantaina ohjelmassa on mm. vierailu ukrainalaisten avustuskeskukseen, kuluneen vuoden toiminnan arviointia sekä mahdollisuus oppia lisää väkivallattomasta vuorovaikutuksesta ymmärryksen ja yhteyden rakentajana. 

Sunnuntaina vietämme aikaa luonnossa ja rantaudumme sen jälkeen Rauhikselle hengaamaan ja väsäämään pinssejä omaksi ja KVT:n varainhankinnan iloksi. Voit osallistua tilaisuuteen joko yhtenä tai molempina päivinä.

Mikäli tulet kaukaa ja tarvitset yösijaa, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeella niin järjestellään sohvapaikkoja.

Kenelle?

KVT:n jäsenille, alumneille, vapaaehtoisille ja KVT:n toiminnasta kiinnostuneille. Olet tervetullut mukaan, olipa yhteytesi KVT:hen tuore tuttavuus tai vuosia jatkunut liitto. Ei haittaa vaikka leirimatkasi tai johtispestisi on vuosien takaa, yhteisömme kaipaa niin uutta kuin kokenutta kaartia! 

Missä ja milloin?

Lauantai-sunnuntai 30.9.-1.10.2023
Rauhanasema
Veturitori 3
00520 Helsinki

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

Lauantaina 30.9.

Aamupala 9.30, 10.00 alkaen varsinainen ohjelma

  • Kuluvan vuoden arviointia pienryhmissä
  • Vierailu Ukraina-apu -keskukseen Vallilassa
  • Lounas
  • Vapaaehtoisten kokemuksia meiltä ja maailmalta – Tule mukaan toimintaan!
  • Rauhanomainen vuorovaikutus (Nonviolent Communication) alustus ja workshop

Noin klo 18 alkaen vapaamuotoista yhdessäoloa, mahdollisuus dokumentin katseluun, saunaan jne.

Sunnuntaina 1.10.

noin klo 11.00-14.00  

  • retki Viikin luontopolulle sekä piknik (mahdollisuuksien mukaan lintujen tarkkailua, ainakin osin nyyttäriperiaatteella, ajankohta tarkentuu)

noin klo 14.00-16.00 

  • Hengailua ja rintamerkkityöpaja Rauhanasemalla

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoispäiville 25.9.2023 mennessä tällä lomakkeella

Muista ilmoittaa mm. osallistutko vain toiseen vai molempiin päiviin ja kerro myös tarvitsetko majoitusta Helsingissä. Ukraina-apu -keskukseen on myös mahdollista viedä lahjoitustavaraa keskuksen toiveiden mukaan. Ilmoitamme lahjoitustoiveista tarkemmin osallistujille.

Nähdään pian!