Kiinnostaisiko kansainvälisen vapaaehtoistyöleirin järjestäminen? Tule kuulemaan lisää to 26.1.

Kerromme lisää leirinjärjestämisestä infotilaisuudessa torstaina 26.1. kello 13.
Info toteutetaan verkossa ja kestää noin 45 minuttia.

Leirinjärjestäjän infoon ovat tervetulleita osallistumaan kaikki vapaaehtoistyöleirin järjestämisestä kiinnostuneet olit sitten jo suunnittelemassa leiriä tai haluat vasta tutustua kansainvälisen vapaaehtoistyöleirin konseptiin. Tilaisuudessa käymme läpi leirin järjestämisen perusteet ja osallistujat saavat myös esittää kysymyksiä.

Voit ilmoittautua mukaan täältä. Ilmoittauduttuasi saat automaattisesti osallistumislinkin varsinaiseen Zoom-tapahtumaan.

Mikä on vapaaehtoistyöleiri?

KVT tuo vuosittain kymmeniä kansainvälisiä vapaaehtoisia Suomeeen vapaaehtoistyöleireille. Onko sinulla kohennusta kaipaava kylätalo, kitkemistä tarvitseva luomupelto tai paikallistapahtuma ilman apukäsiä ja visionäärejä? Leiri on hyvä tapa saada hoidettua tehtävä, jolle ei tunnu löytyvän aikaa tai tekijöitä. Parhaimmillaan leirit elävöittävät paikallisyhteisöjä ja luovat monikulttuurisia kohtaamisia yhteisöihin, järjestötoimintaan tai pienille paikkakunnille.

ihmisiä pukemassa linnunpelättejä

Kiinnostuitko? 

Tästä artikkelistä sekä Leirinjärjestäjän oppaasta saat paljon lisätietoa. Meihin voit olla myös yhteydessä kaikkien leireihin liittyvien kysymysten kanssa sähköpostitse osoitteeseen Pohdimme mielellämme kanssasi erilaisia vaihtoehtoja leirien mahdollistamiseksi.

ihmisiä hiomassa Rauhanaseman tuoleja